Dober izdelek ne zagotavlja poslovnega uspeha

Mnogi od nas ustanoviteljev podjetij ponavadi začnemo iz strasti za nekaj, in to je v redu. Ampak zaradi tega pogosto zakopljamo naše glave v naše strasti in zanemarimo trženje in rast. Spominjam se, ko sem že pred leti začel uporabljati blog Mobility. Nič drugega mi ni mar, razen mojih izkušenj z mobilnimi napravami. Hotel sem samo igrati z mobilnimi napravami in piše o njih. Ampak nekje vzdolž linije sem sčasoma ugotovil, da moja strast do mobilne tehnologije in mojih znanj in spretnosti ni dovolj.

Vlagatelji skrbijo več o finančni rasti kot o tem, kako popoln izdelek. Težke lekcije za zagovornike in podjetnike za učenje. Tudi če niste po naložbi, je preživetje vašega podjetja vseeno odvisno od ustvarjanja dohodka.

Podjetniško pokopališče je obdano s proizvodi in storitvami, v katerih so nadarjeni ljudje obsedeni nad videzom in značilnostmi na račun rasti uporabnika in finančnega donosa. V poslovnem svetu, strast in spretnosti niso dovolj. Z drugimi besedami, imeti odličen izdelek ne zagotavljajo poslovnega uspeha. Nikoli ga ne pozabite.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here