Ali ste že preselili v microSIM?

Če imate v lasti ali trenutno imate v lasti iPad 3G, iPad 2 3G, iPhone 4, iPhone 4S ali Nokia N9, imate v vašem kompletu vsaj eno microSIM. Moja prva kartica SIM, ki naj bi bila spremenjena v velikost microSIM, je bila moja linija MTN. Ta prehod se je zgodil, ko je iPad prišel v pregled. To se zdi tako dolgo nazaj. Ali ni bil to leto 2010? Od takrat imam tudi Nokia N9, napravo, ki me je prisilila, da mojo glavno kartico izrežem v format microSIM.

Seveda z uporabo pomožnega adapterja še vedno lahko uporabljam glavno linijo s telefoni, ki zahtevajo redne kartice SIM. Na primer, moja glavna linija je dobro delovala v Samsung Galaxy S II do prihoda HTC One X, ki prav tako uporablja standard microSIM.

Z veseljem pričakujem pregledne enote obeh Nokia 808 PureView in Samsung Galaxy S III, ki imata tudi podporo za MicroSIM kartico. Resnica je, da če živite na samem vrhu mobilne telefonije, verjetno ne boste več mogli ostati daleč od mikroSIM-a. Kot sem omenil zgoraj, tako dolgo, dokler imate adapter microSIm priročen, ali je njegova zasilna (ne odvrzite preostale svoje običajne SIM, iz katere je bil rezan vaš mikroSIM) ali ustrezen adapter, se vam ne bi smeli bati objem mikroSIM.

Če boste morali izrezati vašo kartico SIM ali jo zamenjati z microSIM-om, je dobra ideja, da obiščete servisni center svojega operaterja. ponavadi lahko opravijo rezanje za vas ali dejansko izvajajo zamenjavo microSIM.

Preberite tudi: Pridobite 30 MB brezplačnih podatkov mesečno z Etisalatovim novim Easylife 3.0

To je 2012, fantje! Dobrodošli v starosti mikroSIM-a.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here