Si koga srečal s socialnimi mediji?

Imam račune na številnih platformah za družabne medije, vključno z Twitterom, Facebookom, LinkedInom, Mobofreejem (kjer sem poslovni razvojni partner za Nigerijo), Tagged in nedavno Twoo. Nisem enakopraven na vseh platformah, vendar ni dvoma, da je moja največja dejavnost na Twitterju. Tam na splošno spustim čevlje, se počutim in se zabavam. Delam tudi za promocijo blagovne znamke za mobilnost.

Prav tako se zavedam več drugih spletnih mest v družabnih omrežjih, ki so vam na voljo za srečanje z ljudmi. Spraševal sem se, Koliko ljudi sem se dejansko srečal prek socialnih medijev? Kako socialni so družbeni mediji? Ali ga vodim kot alternativno realnost, kjer se lahko zavedam težav te realnosti / sveta ali pa dejansko pretvorim nekatere od teh povezav v stike iz resničnih svetov, da bi izboljšali svoje izkušnje tega sveta?

Enabler ali nadomestna stvarnost?
Moja socialna medijska revizija kaže, da sem s tistimi platformami, ki so bile pretvorjene v resnične svetovne stike, naredila veliko pomembnih povezav. Nekateri od nas so postali zelo dobri prijatelji in / ali poslovni partnerji. Moje izkušnje v resničnem svetu so definitivno bile - in še vedno se - okrepljene s pretvorbo izbire malo družbenih medijskih povezav v resnične svetovne stike, tako za poslovne kot osebne interakcije.

Zdaj, če bi se napetost Twittera ali Facebook ali katera koli druga takšna platforma zbledela, bom zagotovo ostal povezan s temi ljudmi, saj redno komuniciramo preko telefonskih klicev, SMS, IM, e-pošte in celo srečamo osebno. To uporablja socialne medije kot spodbujevalec. Seveda nimam težav z nikomur, ki se odločijo drugače. Vsi imamo različne izkušnje in s tem različne potrebe.

Prav tako se glasi: Samo kmalu po tem, ko sem vprašal, Zinox napoveduje prihajajoče Windows in Android tablete

Anonimnost proti zasebnosti
Razumem, da obstajajo tisti, ki zaradi zasebnosti ostanejo anonimni v socialnih medijih. Mislim, da to premaga namen. Resnica je, ko ste tam, ni dovolj, da bi lahko ostali anonimni.

Vendar lahko še vedno uporabljate družabne medije in ohranjate dobro raven zasebnosti. Primer je, če ga uporabljate za promocijo vaše skupine ali poslovne blagovne znamke, zato obdržite svoj ročaj in tweets strogo uradno in brezosebno.

Kako drugače?
Ali obstajajo drugi scenariji primerov uporabe, ki se bistveno razlikujejo od zgoraj omenjenih?

Kako uporabljate socialne medije? Kot spodbujevalec ali kot pobeg? Prosim delite.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here