Ste že slišali za podaljšane baterije?

Nigeriji kot deželi so vedno imeli težave s stalnim oskrbo z električno energijo. Seveda je to povzročilo, da ljudje iščejo alternativna sredstva za oskrbo z električno energijo, kot so generatorji, inverterji itd. Za naše telefone ljudje kupujejo dodatne baterije, napajalnike, namizni polnilniki in ostalo. Osebno nisem zagovornik prenašanja dodatnih baterij in (velikih) moči. Menim, da je to nepotrebno. Ko sama teža in stres prenašanja moči postanejo preveč za vas - ne pijte - to bi bila rešitev, ki jo iščete. Njegova imenovana razširjena baterija.

Včasih se imenujejo zunanji akumulatorji, nekateri ljudje gredo naprej in jih imenujejo popolne moči. Kakšne so te razširjene baterije?

Razširjene ali zunanje baterije so telefonske baterije z dodatnim udarcem tako v moči kot tudi v velikosti. Ko uporabljate zunanjo baterijo, v večini primerov ne boste več potrebovali zadnjega pokrova telefona, saj se prilega baterijskim priključkom vašega telefona in se razširja na zunanjo stran.

Te razširjene baterije prihajajo v različnih velikostih in modelih. Nekateri so kot vrečka, ki pokriva vaš telefon, medtem ko nekateri drugi dodatni sloj ali izboklina za telefonom. Ne glede na to, podobnost dodajajo dodatno težo vašemu telefonu.

Telefon izgubi sleek način, na katerega ste navajeni, in postane obsežen. Prednost je v tem, da imate dodaten sok, s katerim se telefon dolgo zdi nori.

Razširjene baterije imajo različne moči, zato preden kupite katero koli, upoštevajte moč vaše trenutne baterije in se prepričajte, da je to, kar dobite, dovolj visoko. Na primer, krepko 9900 ima baterijsko kapaciteto 1230 mAh, medtem ko ima razširjena baterija (na sliki) težko oceno 3600 mAh. To je več kot podvojilo moč!

Prav tako se glasi: Nokia Lumia 625 roke

Razširjene baterije so vedno na voljo za priljubljene mednarodne blagovne znamke. Torej, če imate v lasti Samsung, ali BlackBerry itd, je verjetno, da boste z lahkoto našli razširjeno baterijo za uporabo. Če imate Tecno, Infinix ali druge modele OEM, se ne preverjajte odpadkov

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here