Si kdaj posodobila strojno programsko opremo, ki ni pametni telefon?

Izraz "posodobitev strojne programske opreme" je običajno omenjen v zvezi s pametnimi telefoni. Morda je to zato, ker so edini ljudje, ki skrbijo za posodabljanje strojne programske opreme, tip za tehnologijo - ljudje, ki bi naravno izbrali pametni telefon prek funkcij telefona vsak dan.

V osnovnih pogojih je vdelana programska oprema telefona operacijski sistem (programska oprema), v katerem se telefon izvaja.

Kakorkoli danes, danes v pisarni, je eden od nas potreboval za povezavo Nokia 3600 Slide na svoj računalnik, in ko je naredil pop-up balon obvestil, da je na voljo njegova posodobitev za svojo napravo. Čudeže! Techie, kot je on, ni dal nobene pomembne misli, da bi posodobil svojo 3600 Slide.

Iz radovednosti je nadaljeval z nadgradnjo telefona.

Ko se je posodobitev začela, je programska oprema Nokia Software Updater opozorila, da je bila različica vdelane programske opreme v telefonu 4, 11, trenutna razpoložljiva posodobitev pa je bila 7, 23. Takšna vrzel ?!

Kakorkoli že, 13 minut in 36 MB prenosa kasneje, je bila posodobitev končana.

Torej, kakšna razlika je bila ta posodobitev? Ehm ... še nismo popolnoma prepričani. Nič še nismo opazili. Vendar mora biti nekaj, kar se nekje skriva. Igrali bomo in videli bomo, če bomo našli kaj.

Si kdaj posodobil ne-pametni telefon? Povej nam o tem.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here