Hands-on Z Samsung Galxay I9300

Pred dvema dnevoma mi je nekdo prinesel telefon za pomoč pri konfiguraciji za dostop do interneta. Ravno smo klepetali in omenil je, da je bil telefon Samsung Galaxy S III. Vendar, ko sem mu dal navodila za njegovo nastavitev, ni mogel najti poti. Zato sva se strinjala, da bom pogledal. Lahko si predstavljate moje občutke, ko sem prvič videl napravo. Poglej:

Upoštevajte, da oznaka pravi "Galxay", ne Galaxy. Seveda me je dizajn in oblika takoj povedal, da to ni avtentična stvar. Tukaj je bil klon, čist in preprost. Prav tako se je počutil občutno težji od Nokia 808 PureView, ki sem ga imel v roki. Verodostojna S III je lažja od 808.

Oznaka je prav tako omenila, da je ta naprava imela 4-palčni zaslon »HD«. To je veliko manjše od pravega zaslona S III. Tukaj je lockscreen, ki resnično izgleda Samsung-ish.

Tukaj je namizje, ki še vedno nosi močno podobo z uporabniškim vmesnikom Samsung TouchWiz:

Obstaja celo raztegljiva vrstica za obvestila, slog Android, vendar z drugačnim videzom in občutkom. Pravzaprav sem se takoj dotaknil zaslona in počutil se slabe kakovosti, to je bilo to. Brez dvoma; to je bil klon. Verjetno kitajski.

Obnašanje je bilo še bolj izpostavljeno, ko sem vstopil v meni aplikacij. Te ikone .... tsk, tsk, tsk.

Skoraj nikoli ne bom igrala z nobenim mobilnim telefonom, ne da bi preživela čas v spletnem brskalniku. Ko sem zagnal brskalnik na tem ... tam ...

In ko sem naložil MOBILITY.com.ng na to, oh dragi Lawd! Katere različice HTML podpira ta brskalnik? 1.3?

Seveda, ko sem kopal v meni Nastavitve, nikakor ni bilo nikjer blizu Android. Oh, plus ta Galxay i9300 je samo GPRS. Oh, ja. Ni prisoten niti EDGE. Buhahahaha!

Preberite tudi: Foto: Kaj menite o BlackBerry Passportu?

Večopravilnosti? Ne, kje najti tudi. In tudi dual-SIM preveč. Stavim, da ste že videli dve ikoni telefona na vodoravni vrhu; prav?

Pljuča klonov

Problem ponarejenih mobilnih telefonov je že več let. Zagotovite se v prometu v Opebi ali Ojoti in skoraj vsaki večji cesti v Lagosu, nekdo pa bo prišel do vas, da vam ponudimo telefon, ki je videti v vsakem koraku, kot je Nokia N8. Ampak ne bodi prevaran. To ni. Ponavadi bi morala cena biti odplačna, včasih pa se ljudje ne zdi, da razumejo besedo: "Če se zveni preveč dobro, da bi bilo res, to ni res".

Kako se lahko ta problem reši? Kaj storijo proizvajalci, da ljudem preprečijo, da bi te klone prisilili na trg? Kakšna je tudi vloga vlade?

Sem vprašal, koliko to "Samsung Galxay i9300? je bil kupljen. Odgovor: N10, 000. Izvolite. Če nimate N90, 000, da bi se razvajali na pravem Samsung Galaxy S III, vendar želite živeti v rajskem raju, s samo N10, 000, lahko imate dvojno-SIM Galxay I9300.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here