Hands-on s Pliris Blaze +

Včeraj sem preživel nekaj časa s Femi Alade, glavnim direktorjem in glavnim idejnim človekom v podjetju PlirisMobile. Prišel je s predprodukcijskim modelom Blaze +, s katerim bi se lahko igrala. Blaze + je pametni telefon PlirisBlaze naslednje generacije in izgleda kot zmagovalec. Pridružite se mi, ko preučimo to zanimivo napravo.

Na prvi pogled Blaze + izgleda in se zdi odločno boljši od prvotnega Blazeja. To je dobro zgrajen pametni telefon.

Prva stvar, ki sem jo preverila na Blaze + je prikaz, in sem bil prijetno presenečen. 4, 3-palčni kapacitivni zaslon je izjemno odziven in ustreza vsem, kar sem videl od katerega koli proizvajalca. Da; vsak proizvajalec. Swiping je vsekakor masiven.

Na voljo je 2, 5 GB notranjega pomnilnika, na voljo pa je tudi razširitvena reža za microSD s podporo za kartice z zmogljivostjo do 32 GB. PlirisMobile pravijo, da Blaze + pošiljajo s kartico 4 ali 8 GB.

Blaze + je kot svoj predhodnik dvojna aktivna naprava SIM s tehnologijami 3G, ki so na voljo obema SIM-om. Funkcija dual SIM deluje tudi dobro. Za sok je baterija 2200 mAh. Po besedah ​​Femi Alade Blaze + teče cel dan z vedno povezavo 3G, aktivnim GPS-jem, nekaterim igranjem, med rednimi telefonskimi aktivnostmi. Sliši se lepo.

Medtem ko je predprodukcijski model, s katerim sem igral, zaženel Android 4.0.3 (ICS), mi je bilo rečeno, da bo naprava dostavljena z Gingerbread (2.3.6), zaradi nekaterih težav, s čimer se bo ICS pravilno zagnal. Vendar nimam vseh tehničnih podrobnosti o tem, ampak to so informacije, ki jih imam.

V smislu uspešnosti Blaze + deluje kot šampion. Vse, kar sem se potrudil na njem, je teklo gladko, vključno s igro Samurai Vengeance . Zdi se, da procesor 1, 2 GHz deluje vse brez stresa v obdobju, ko sem imel Blaze +.

Prav tako se glasi: LG PC Suite Sucks

Za ljubitelje kamerapov Blaze + ima fotoaparat z 8 milijoni slikovnih pik z dvojno LED bliskavico. Nisem imel časa, da bi to naredil, čeprav boste morali počakati na popoln pregled, ko telefon zadene na trg.

Sklepi
Pliris Blaze + je zelo obetaven. Vsekakor se veselim in se veselim tega, da bom kmalu videl to. S ciljno prodajno ceno samo 40.000 (štiri tisoč nairov), to izgleda kot zmagovalec.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here