Hands-on: Samsung Galaxy Alpha je krasen

Imel sem priložnost igrati z različico samsung-jevega kovinskega bojevnika, Galaxy Alpha. Na kratko, pomislite na 6, 5 ​​mm tanko linijo, težo, ki prikaže samo 115 g in 4, 7-palčni zaslon Super AMOLED in že imate priročen, lahek telefon.

Potem, menite, da je kovinsko oblečen, in sliko razreda in okusa se doda na sliko. Toda kovina ni le kozmetika. Uradnik Samsung na stojnici je spustil telefon na ploščice vsakič, ko je to pokazal udeležencem. Vsakič, ko je to storil, sem skakal, vendar sem očitno pustil, da skočim za nič. Telefon ni nikoli pobral nič in po vsaki kapljici ni stisnil. Delal je v redu.

Če želite velik telefon, alfa ni za vas. Toda tisti, ki cenijo eleganten vodilni pametni telefon (ki ga poganja okno-jedro procesorja), ki jih lahko uporabljajo z eno roko, bo všeč Galaxy Alpha. Uporablja Android OS v4.4.4 (KitKat). Ne; še ni na voljo na trgu.

Veliko mi je všeč Galaxy Alpha. Skeptičen sem, da bo baterija 1860 mAh ustvarila odlične rezultate. Mogoče samo povprečno življenjsko dobo baterije, čeprav bi bilo sramota. Toliko pametnih telefonov, ki jih ljubim, ostanejo razočarane pri baterijskih vložkih. Veselim se, da bom pregledal to močno, elegantno lepoto. obdržite svoj brskalnik na MOBILITY.ng.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here