Hands-on pregled in fotografije: Wiko Sunset

Ste kdaj slišali za Wika? To je francoska družba za proizvodnjo pametnih telefonov, ustanovljena leta 2011, ki je postala druga največja prodajna znamka pametnih telefonov v Franciji. Nedavno sem dobil roke na eni od svojih naprav in mislil sem, da bom dal svoje vtise iz kratkega časa, ki sem ga imel z njim. To je tudi naš prvi Wiko pregled tukaj na MobilityArena.com.

V škatli so bili telefon, vtič polnilnika, kabel USB, ročne, avdio slušalke, nano in mikro kartice SIM kartice, baterija in dva zamenljiva hrbtna stran (1 črna in 1 rdeča).

Sunset je 4-palčni pametni telefon s štirimi milijoni slikovnih pik, Android OS, v4.4.2 (KitKat). Njena gradnja je plastična in ima izmenljive hrbtne pokrove v različnih barvah, tako da lahko spremenite videz glede na priložnosti - če ste v tovrstno stvar. Tukaj je splash zaslon pri vklopu:

Nastavitev je bila gladka in enostavna, in takoj, ko je bila povezana z vročo točko, se je pojavilo obvestilo o posodobitvi sistemske programske opreme.

V nekaj minutah je bila naprava posodobljena in vodena Wiko Sunset različica 2.12.2014. Ne vem, kakšne spremembe so prinesle na mizo, saj ni bilo sprememb. Mogoče je napaka popravljena.

Reže za dvojno kartico SIM podpirajo mini SIM kartice (to je običajna velikost kartice SIM). Med uporabo je opravil, kot je bilo pričakovano, od naprave v svojem razredu. Deluje v redu in izpolnjuje potrebe prvih časovnikov v svetu pametnih telefonov. Napaja ga dual core 1.3 GHz procesor in 512 MB RAM-a. Vgrajeni pomnilnik je samo 4 GB, vendar je reža za kartice microSD, tako da jo lahko razširite s karticami do 32 GB.

Prav tako se glasi: Končno, kakovost Web Hosting po dostopni ceni!

Razmaženi geeksi morajo razumeti, da ta naprava ni usmerjena na njih. O tem ni nič spektakularnega, vendar se v njegovem razredu še zdi neuspešno. Na žalost nisem imel časa preizkusiti svoje kamere z 2 milijoni slikovnih pik in drugih funkcij.

Tukaj je več fotografij za vas:

Sončni zahod je na trgu dosegel november 2014 in trenutno znaša približno N10.500. Lahko preberete celotne specifikacije TUKAJ.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here