Ročni pregled in foto galerija: TECNO Phantom 5

Vem, da ste bili srbi, da bi natančneje pogledali na novega TECNO Phantom 5. Za mene je bil tukaj zaseden teden na MobilityArena.com, vendar sem končno prišel do tega. Phantom 5 je res dobro oblikovana in čudovita naprava, s katero se takoj zaljubim.

Tukaj so moji vtisi po uporabi štirih (4) dni:

  1. To je lepo izdelan, vse-kovinski pametni telefon, ki obrača glave povsod, kjer sem ga vzel.
  2. 5, 5-palčni zaslon je živahen, gladek in zelo tekoč.
  3. Skener za prstne odtise deluje kot čar. Od stanja mirovanja sem prst prislonil na optični bralnik in telefon se zbudi. Nič več ne prisluškovanja in preklopa, da bi zbudili telefon. To je veliko bolj priročno. Programirate lahko do deset (10) različnih prstnih odtisov.
  4. Avdio z obeh zvočnikov in kompletnih slušalk je čudovito. Veš, da sem sijaj za odlično glasbo. Obseg je tudi zelo glasen. TECNO se je preselil tukaj.
  5. Do sedaj je bila zadnja kamera tudi impresivna. Nikoli nisem pričakoval tovrstnih fotografij, glede na zgodovino TECNO s fotografijo. Vzel ga bom za vrtenje in nato prinesel vzorčne fotografije.
  6. Phantom 5 je zdrav in v uporabi. Octa-core procesor in 3 GB RAM kombinacija dobro deluje.
  7. Je dvojna SIM in tudi 4G / LTE skladna: v njej imam svojo običajno mobilno linijo in svojo podatkovno kartico Smile 4G. To je moj prvi čas uporabe 4G na katerem koli pametnem telefonu, in to je bila blaženost izkušenj.
  8. Življenjska doba baterije: zelo dobro. Phantom 5 me zlahka vidi skozi dan brez 4G. S 4G vklopljenim in aktivnim, traja tudi trajanje baterije. Zdaj ne morem dati podatkov, saj sem samo svoje mobilne telefone vnesel pred približno 36 urami.
Prav tako se glasi: Infinix sprosti še eno posodobitev za uporabnike Hot Note Pro Lollipop

Hitri povzetek
Phantom 5 je premik paradigme za TECNO. To je za razliko od drugih TECNO, ki ste jih kdaj uporabili. Presenečen sem in sem navdušen. In, da, držim tega otroka dolgo, dolgo časa.

Tukaj je galerija, ki podrobno opisuje telefon iz vseh kotov. Upam, da jih boste uživali.

Poiščite celotne specifikacije TECNO Phantom 5.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here