Roke na pregledu: Lenovo A5000

Prejšnji teden sem bil privilegiran, da se udeležim dogodka s fanti iz Lenovo Nigeria. Tam sem imel priložnost igrati z nekaj svojimi napravami. Tukaj je kratek rok-izkušenj z Lenovo A5000.

Lenovo A5000 je naprava srednjega dosega, ki se je začela v začetku tega leta. Prodan je bil kot del dogovora Lenovo Hero med Jumia Mobile Megathon. Ta naprava ima Android 4.4.2 KitKat, 16 GB notranjega pomnilnika, 1 GB RAM-a, kamere 8MP / 2MP, lahko preberete celotno specifikacijo TUKAJ.

Ta telefon ima plastično gradnjo. Strani so poševni, hrbtna stran pa ima sijajni premaz, ki lahko pusti prstne odtise. K sreči, pregleden primer, ki je priložen napravi, pripomore k boljšemu oprijemu te naprave. Naprava je lahka in lepa z zaobljenimi robovi.


Desna stran nosi gumbe za glasnost in napajanje, medtem ko sta vmesnik USB in 3.5 mm vtič na vrhu. Ta naprava zažene Android KitKat 4.4.2, čeprav je bila odstranjena z uporabniškim vmesnikom Lenovo Vibe. Vmesnik izgleda dobro in teče gladko, čeprav lahko rečemo veliko, ker tu ni nobenih aplikacij.

Ugibajte napravo, ki je vzela te lepe slike

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here