Hands on & First Impressions z Huawei Nexus 6P

Pozdravljeni! Predstavljam vam Huawei Nexus 6P. Ta telefon je že nekaj časa, vendar vsi vemo, da je v tem delu sveta malo. Veliko hvala eni od naših cenjenih bralcev, gospod Gbenro, sem se lahko igral s tem super telefonom. Tukaj so moje misli o tem:

Ponovni pregled specifikacij Huawei Nexus 6P

Ta telefon ima 5, 7-palčni AMOLED zaslon, Snapdragon 810 čip, 3 GB RAM-a in 3450 mAh baterijo. Ogledate si lahko celoten list očala TUKAJ. Telefon je precej velik (glej, kako je obdržal moje roke), vendar to ni tako težko. Kovinski model uni-body daje občutek premije.

Kamera z 12, 3 MP je na hrbtni strani, dvojna LED bliskavica pa leži ob njej. Za telefonom najdete tudi skener za prstni odtis. Odlikuje se zelo hitro - znotraj delcev sekunde. 8-metrski fotoaparat za samozaposlitev ima resnično dobre selfie. Potrebovali so veliko svetlobe v zaprtih prostorih in širok.

Na levi strani najdete pladenj SIM, medtem ko na drugi strani vidite gumb za vklop in rolerje za glasnost. Gumb za napajanje ima grobo teksturo

Na vrhu je 3, 5 mm vtič za slušalke, spodnji pa ima vrsto USB tipa C. Upoštevajte srebrne črte na vrhu in dnu. Nexus 6P hitro plamen. Ne pozabite, da ima zalogo Android Marshmallow, zato je bilo delovanje zelo gladko. Na splošno je imela vrhunsko občutek, napisano po vsem.

Želim si, da bi lahko preživel več časa z njim. Če bi bile želje konji. Bojim se, da je to vse, kar imam.

Prav tako se glasi: zato bo spletna stran zmagala proti mobilnim aplikacijam

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here