Hakuna Matata!

Vpis v Wikipediji: Hakuna matata je svahilski izraz, ki ga lahko dobesedno prevedemo kot »brez skrbi«. Njen pomen je podoben angleškemu izrazu »brez problema« in je podoben »ne skrbi, biti srečen«.

Ali poznate tiste trenutke, ko ste preobremenjeni z obremenitvijo skrbi, odgovornosti in obveznosti? Danes je eden od tistih zame. Zdaj sem na križiščih - monumentalen. Jaz stojim ob robu pečine in sem pripravljen sprejeti ta korak, ki vodi navzdol v skale spodaj. Smešno je, da sem tako oddaljena od čustev glede situacije. Moram reči veliko "hvala" majhni podporni skupini, ki se na tak način ali drug na drugega strinja z nami skozi to. Vi fantje rock!

Torej, kaj naj storim? Še vedno je popoldne, in rešil bom to situacijo (to je tisto, ki jo je danes treba rešiti). Toda, ko je mrak, se odpravljam na nekaj zraka in glasbe. Morda bom plesal tudi malo. Prepričan sem, da ne glede na to, kako se bodo stvari spremenile do danes zvečer, bom nadaljeval z dihanjem - in zadrževati v miru. Nebo ne bo padlo na glavo (se spomniš Asterixa in Obelixa?). Ničesar ne bi bilo mogoče pridobiti z ubijanjem z zaskrbljenostjo ali dajanjem stresa boljšim od mene.

Hakuna Matata!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here