Če je Nokia izbrala Android ...

Prebral / -a sem članek o avtorizaciji Android-a pod naslovom Ni celo mogoče Android rešiti Nokia. V vseh pogledih se ne strinjam z naslovom, mislim, da je v nekaterih pogledih res.

Vidite, ko je družba Nokia napovedala, da bodo preusmerili s Symbianja na Windows Phone kot svoj glavni operacijski sistem, kot mnogi drugi dolgoletni oboževalci, me je nekako izpustila.

Takrat je Nokia pravkar sprosti fantastičen Meego N9 s svojo poli-karbonatno super seksi obliko. Čeprav je N9 napovedal novo zamenjavo modela, jo je Nokia v bistvu ubila ob prihodu z napovedjo, da nameravajo resnično ne potisniti naprave po vsem svetu.

Članek AndroidAuthority.com povzema, kako bi lahko, če bi se stvari zgodile, Nokia posnela zeleno cesto namesto velike modre poti.

2012 je prišel in Nokia je prispela s quad core procesorjem; pakiranje objektiva Carl Zeiss® z 8 milijoni slikovnih pik. Nokia je tudi napovedal Nokia Android Pureview - 41MP, quad core zver, ki se niti Samsung niti HTC ne približajo ustvarjanju. Uporabniki naprav Nokia Android pridobijo cel svet dostopa do aplikacij prek trgovine Google Play. Na tej točki je podjetje Elop spremenilo podjetje iz rdeče v kupe in kupe zelenega denarja. Nokia ima prav tako naslov kot proizvajalec z najbolj mobilnimi napravami, ki se prenašajo s Samsungom na skoraj drugi sekundi. Nokia še naprej pritiska na HTC, da nadaljuje s povezovanjem slušalk Beats Audio z njihovimi napravami, ko je začela svojo novo različico Nokia Android XpressMusic.

In tudi naslednji citat govori o razlogu, zaradi katerega je družba Nokia dala, da ne bo odprla poti Android, kar je bilo, da bi se borili za razlikovanje.

Bi se Nokia uspešno razlikoval od drugih telefonov v segmentu - popolnoma! Njihova vrhunska strojna oprema bi sijala in bi jih postavila pred HTC, in jim morda omogočila, da se bojijo Samsungove glave.

To se ni zgodilo, zdaj pa bo zdaj Android prepozen.

To bi šlo za požar.

Kaj misliš? Ali menite, da bi bilo bolje, če bi izbral Android namesto sistema Windows Phone?

Prav tako se glasi: My Galaxy S II Ice Cream Sendvič pregled

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here