Grid gre globalno

Mobilna socialna mreža Vodacom, Grid, je šla globalno. Po uspešni lansiranju lanskega leta v Nigeriji in Tanzaniji, imajo ljudje po vsem svetu dostop do svoje edinstvene storitve, ki ponuja funkcije za mobilno klepetanje in skupno rabo vsebin.

Doslej dva milijona obstoječih članov The Grid - v Južni Afriki, Nigeriji in Tanzaniji - so lahko klepetali in delili vsebine z drugimi člani mreže iz svoje države. Člani lahko klepetajo tudi z njihovim Google Talk, MSN Messengerjem in Yahoo! Stiki Messenger iz omrežja.

Z novo izdajo pa lahko člani mreže - ne glede na državo ali operaterja omrežja - postanejo prijatelji, klepetajo drug z drugim ali delijo, ocenijo in komentirajo fotografije in videoposnetke, ki jih objavlja skupnost.

Mreža je bila prvotno uvedena v Južni Afriki leta 2008 in se je od takrat razvila v eno od vodilnih južnoafriških socialnih mrež. V letu 2009 je mreža začela v Tanzaniji in Nigeriji - tako v afriških državah z velikim obsegom mobilnega spletnega prometa.

Mednarodna širitev bo omogočila vsakomur z mobilnim telefonom, da se prijavi in ​​se pridruži družabni mreži - brez stroškov narobe. Operacije bodo v Južni Afriki temeljile na infrastrukturi, ki jo lokalno upravlja Vodacom Business v njihovem podatkovnem središču Midrand.

Phillip Boshielo, vodja Vodacom Ventures, pravi: "To mednarodno uveljavljanje predstavlja še en pomemben mejnik pri razvoju omrežja kot vodilne družbene mreže. To je tudi mejnik, na katerega sem še posebej ponosen. S tem, da Grid postane dostopen vsem povsod, izkoriščamo polno moč mobilnega spleta, da ustvarimo resnično globalno srečanje. "

Prav tako se glasi: Power vaš prenosnik v vašem avtomobilu z avtomobilskim adapterjem Xantrex Xpower

Mrežo lahko dostopate prek svoje spletne strani mobi na //wap.thegrid.co.za. Članstvo je brezplačno in člani plačajo samo standardne podatke za svoje ponudnike storitev.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here