Največji pomanjkljivosti v lasti naprave BlackBerry


Prejšnji konec tedna je sledilna ploščica mojega BlackBerry Curve 3G začela delovati in neizogibno sem prenehal pošiljati na Lagos, ki ga je treba zamenjati. Istega dne so se storitve BlackBerry v Evropi, Afriki in Aziji prekinile zaradi neuspelega preklopa stikala v infrastrukturo RIM-a. Ta prekinitev onemogoča prejemanje e-pošte, sporočil BB in brskanje po spletu.

Čeprav je internetna storitev Blackberry postopoma obnovljena, ne morem pomagati, temveč se nekoliko zabaval nad tem, kaj bi bilo moje stanje v mislih, če moj BlackBerry v tem obdobju ni imel napake.

Massive Frustration!
Postopno sem postal tako zasvojen s prekletim telefonom, da ga preprosto ne morem predstavljati, da bi ga prenašal brez povezave s svetom 2 dni.

Nenadoma se mi je zdelo, da se brez BIS-a naprave BlackBerry ne razlikujejo od generičnih mobilnih telefonov, ki lahko sprejemajo in sprejemajo samo klice, kot tudi pošiljanje besedilnih sporočil.

Po mojem poštenem mnenju, mislim, da je čas, da so se ljudje v RIMu trudili za posodobitev operacijskega sistema, ki bi omogočila delovanje naprav BB, tudi če njihovi strežniki gredo navzdol. Trenutno lahko izbrano število aplikacij BlackBerry deluje brez BES / BIS. Pomembne funkcije, kot so brskanje, e-pošta, pošiljanje sporočil BlackBerry in družabna omrežja, so vezane na BIS / BES.

Moj um je sedaj postavljen na pridobivanje varnostnega pametnega telefona s seksi čvrstim e-poštnim odjemalcem, vendar vsi razpoložljivi niso Dual SIM omogočeni in mi ni všeč ideja o prenosu približno treh telefonov.

Na moje kolege BlackBerryove uporabnike, kako ste vsi uspeli skozi 2 dni BB teme?

Preberite tudi: Kako prenehati izgubljati stike v telefonu

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here