Trava vedno izgleda bolj zeleno na drugi strani - pogled na Blackberry

V tem "zelenem pašniku" članek, sem pogled na enega od starih straže mobilnih operacijskih sistemov, Blackberry. Tukaj je sedanji Blackberry Norost, vendar mnogi uporabniki, predvidoma, ne razmišljajo o svojih potrebah, preden ga dobijo.

Upoštevajte, da sem v svojem prejšnjem članku že podrobno opisal prednosti Blackberry OS-ja. Kaj je tako posebno za Blackberry, zato če želite informacije o tem, veste, kje iskati.

Toda napravo Blackberry morda ni tisto, kar potrebujete, če si vzamete samo čas, da boste lahko preučili vaše potrebe. Povedal bom en poseben scenarij, ki ponazarja, če ne kupim Blackberryja.

Naš družinski prijatelj je v zadnjem času dobil BlackBerry Bold kot darilo. Seveda smo vsi navdušeni nad darili! Ulov je bil, samozaposlena je imela najvišji mesečni proračun v višini 50 000 za dostop do interneta - tako na telefonu kot pri privezovanju.

Imeti Blackberry pomeni, da ne more obdržati tega proračuna. Mesečna naročnina na Blackberry stane njeno N4, 700, in naročnine BB v omrežjih tukaj ne pokrivajo povezovanja z osebnim računalnikom. Uporabniki se zaračunavajo izven svojih naročnin. Običajno to zaračunavanje temelji na uporabi podatkov, tj. Na Kb.

Samo v prvem tednu je porabila več kot N3, 000 v dodatnem času za privez. Vaša ugibanja so enako dobra, kot moja, kako bi dosegla visoko mesečno porabo interneta. Lahko si predstavljam, koliko bi morala naložiti, da bi prenesla datoteko 44MB ali 200Mb.

Točka:
Naprava Blackberry in naročnina sta dobra, saj imate že doma in / ali v pisarni ločene internetne naročnine. Če ste v proračunu, uporaba naprave Blackberry ne bi smela biti v vašem radarju.

Preberite tudi: glasba v YouTubu, ki bo kmalu omogočila poslušanje brez povezave

Again, ali to naredi Blackberry OS ali napravo Blackberry neuporabna? Ne. Samo ne upoštevajte dejstev, ko porabite težko zasluženi denar. Tekoči stroški so ponavadi pomembnejši od nabavnih stroškov in če vam je denarni tok problem, vam bo nekaj objektivnosti pomagalo pri odločanju o tem, kaj naj pametni telefon dobi.

Trava na drugi strani ni bolj zelena.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here