Trava vedno izgleda bolj zeleno na drugi strani - pogled na Android

Trava vedno izgleda zeleno na drugi strani - dokler ne prestopite na drugo stran, to je.

Obravnaval sem se, da doživim naprave na številnih mobilnih platformah, vključno s Symbian, Windows Mobile, Palm, Maemo in Android. Moje ozadje iz besede je bilo Symbian.

Po vsem svetu je ogromna množica, ki joče za najnovejše, sijajnejše mobilne operacijske sisteme, iOS in Android, ki so najbolj zahtevni. Vendar, preden naredite to stikalo, tukaj je več hrane za razmišljanje. Jaz sem tisti, ki vedno priporočam, da razmišljate o svojih edinstvenih potrebah in situacijah, preden investirate težko zasluženi denar v karkoli. To je smiselno.

Za nekaj mesecev uporabljam Sony Ericssonov X10 Mini Pro Android, medtem ko obožujem napravo in operacijski sistem, obstaja nekaj vprašanj, na katerih se lahko zgubi živce. To ne pomeni, da je Mini pro slaba naprava ali Android nekoristen OS. Ne; to je samo tako, da veš.

Naslednje so pomanjkljivosti naprav Android, ki se pogosto uporabljajo, s katerimi se soočim z večjo uporabo Mini Pro:

  1. Pomanjkanje baterije je odvisno od naprave
  2. Poraba težkih podatkov
  3. Slaba ne-Gmailova e-poštna izkušnja

Upoštevajte, da sem pred prihodom na zgornje ugotovitve tudi internet pregledal, da vidim, če bi to bile običajne težave z Androidom. Na splošno sem jih našel.

Pomanjkanje baterije je odvisno od naprave
To je tako dobro dokumentirano, da mi tukaj ni treba veliko govoriti, zato bom preskočil.

Poraba težkih podatkov
Videti je, da je bil Android OS povezan z internetom za vse. Za nastavitev katerekoli naprave Android je potrebna internetna povezava in račun Gmail. Nato se ne izboljša. Razen če ne potrebujete PUSH e-pošte in tako izklopite samodejno sinhronizacijo, vaš droid ostane nenehno povezan z vašo Googlovo pošto, stiki in koledarji - in geslja vaše podatke, medtem ko na njej.

Prav tako se glasi: Google praznuje Nigerija @ 53

Ne samo to, avtomatske posodobitve aplikacij zahtevajo to povezavo tudi. Razen če ste pripravljeni izklopiti podatke o ozadju in izgubiti sinhronizacijo samodejne pošte / stikov / koledarjev in dostop do trga, boste pekli veliko podatkov.

S svojimi pametnimi telefoni sem dobil 100-miligramski podatkovni načrt. Bilo je veliko mesecev, ko nisem izčrpal mojega dodeljevanja podatkov. Moje težave so se začele z Maromom N900 in sedaj s sistemom Android X10 Mini Pro.

Z Mini Projem, na primer, sem se naročil na načrt 150 Mb od Glo 20. septembra. Do 5. oktobra je bilo vse izginilo! Ponovno sem se prijavil na 6. mesto. Deset dni kasneje je bilo odšlo. Potem sem se naročil na 16. mesto. Danes, 25., mi je bilo povedano, da imam še 29 MB, skupaj z obvestilom o podaljšanju / odpovedi.

To je N3, 000 (450Mb) za podatke na telefonu v približno enem mesecu! To se ne dogaja, razmišljal sem.

Upoštevajte, da imam računalniško internetno povezavo doma in na delovnem mestu, in ne povezujem z mojo napravo. To je uporaba na telefonu.

Slaba ne-Gmailova e-poštna izkušnja
To se lahko zdi neverjetno za tiste, ki so mislili, da je to e-pošta moč inroid, vendar imam težave z elektronsko pošto, ki so ostali nerešeni. Gmail deluje v redu. Vidite, Gmail, ki ni e-pošta na splošno, je moč Androida.

Poskušal sem nastaviti druge ne-Gmailove račune, na primer mojo poslovno pošto, in vsakega neuspešnega. Nadaljujem z napako pri nastavitvah strežnika, čeprav so vse nastavitve, ki jih vnesem, pravilne. Ta isti e-poštni račun, ki ne bo deloval na mojem Mini Proju, deluje na drugih platformah in drugih poštnih odjemalcih.

Prav tako se glasi: Tukaj je bilo WeChat, ki je bil pripravljen z nigerijskimi zagonskimi podjetji

Na internetu so ljudje, ki imajo težave z e-pošto z Androidom. Tudi v v2.1 je elektronska pošta v več krajih opisana kot buggy.

Do te minute, vse, kar imam na X10 Mini Pro, je moj e-poštni naslov, ki temelji na Googlu.

Če omenimo, so edini mobilni OS-ji, na katerih nimam težav z e-pošto, Windows Mobile in Palm. Poleg BlackBerryja, ki ga nikoli nisem uporabil dovolj dolgo, da bi lahko povedal, so drugi, ki sem jih uporabil, ugotovili, da želijo na en ali drug način v zvezi z e-pošto.

No, tam si. Če je življenjska doba baterije in e-pošta resnično pomembna za vas, in če želite, da se mesečni računi mobilnega interneta ohranijo čim nižje, boste morda morali ponovno razmisliti o vstopu v žleb za Android. Samo pravim.

Samo ne pozabite - zelo pogosto travo na drugi strani izgleda zeleno. Dokler ne pridete tja.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here