Google Zemljevidi dobijo navodila za vožnjo po avtocestah za voznike v Evropi

Uporabniki Google Zemljevidov v Nemčiji, Franciji, Italiji, Španiji, Združenem kraljestvu in na Irskem se zdaj lahko prepričajo, da ne bodo zamudili naslednjega obrata ali izhoda, zaradi uvedbe Lane Guidance. V skladu s spletnim dnevnikom Google Europe:

Ko ste v načinu navigacije po vrsti, lahko zdaj poskrbimo, da ne boste zamudili naslednjega obrata ali izhoda, tako da boste prikazali, s katerim pasom želite ostati ali se premakniti, tako da se ne boste nikoli našli na poti med prometom v zadnjem trenutku - ali še huje, vožnja po kilometrih po napačni cesti. Ko pridete do križišča ali izhoda z več voznimi pasovi, bo glasovno vodenje nakazalo, kateri pasovi so najboljši za vašo pot. Med navigacijo boste imeli tudi enostaven dostop do nadomestnih poti, tako da boste lahko izbrali najboljši pogon za vas.

Če želite dostopati do navigacije navzgor, odprite aplikacijo Google Zemljevidi v Androidu ali iPhoneu in poiščite navodila za lokacijo. Nato se preprosto dotaknite ikone za krmarjenje, če želite slišati glasovno usmerjene smeri, skupaj z navodili za vožnjo po pasu.

preko Google Europe preko CyberNewsToday

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here