Google začenja Google Music

V gibanju, ki se lahko obravnava kot odziv na Apple iTunes, je Google včeraj začel novo storitev, imenovano Google Music. Platforma Google Music, na primer, vsebuje milijone skladb. Ta nova storitev omogoča tudi, da potrošniki kupijo "posamezne pesmi ali celotne albume neposredno iz računalnika ali naprave Android in jih bodo nemudoma dodali v svojo knjižnico v storitvi Google Glasba in dostopni kjerkoli."

Kot strategija kick-start, bo Google vsakemu potrošniku izročil eno brezplačno prenos glasbe.

Zdi se, da Google ponudi toliko "freebies" na tej novi platformi. Spodaj so nekateri izmed njih:

  • Rolling Stones ponujajo ekskluzivni koncertni album Live Affair (Live, 1973), ki še nikoli ni bil objavljen, vključno s prostim singlom "Ples z g. D.". To je prvi od šestih v neizdajani koncertni seriji, ki bodo v naslednjih mesecih na voljo izključno prek Google Glasbe.
  • Oboževalci Coldplayja bodo našli nekaj izvirne glasbe, ki ni na voljo nikjer drugje: brezplačen, v živo posnetek "Vsak Teardrop Is A Waterfall", pet tirnih živih EP iz nedavnega koncerta v Madridu in remix "Paradise", ki ga je izvedel Tiësto.
  • Prvi singel Busta Rhymes iz njegovega prihajajočega albuma Why Stop Now (feat Chris Brown) je na voljo brezplačno.
  • Shakirina živa EP z njenega nedavnega koncerta v Parizu in njenega novega studijskega singla "Je L'Aime à Mourir" sta na voljo brezplačno.

Po besedah ​​Andyja Rubina, starega podpredsednika družbe Mobile:

Od danes naprej je Google Music odprt v ZDA na market.android.com, v naslednjih nekaj dneh pa bomo predstavili glasbeno trgovino v Android Market na napravah s sistemom Android 2.2 in novejšim. Lahko tudi prevzamete novo glasbeno aplikacijo iz trgovine Android Market in začnete poslušati glasbo v telefonu ali tabličnem računalniku danes. In ne pozabite nastaviti zvočnikov do enajst.

Vir

Preberite tudi: Oglejte si to sliko Bokeh iz Lumia 1020

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here