Google in BlackBerry se spravita v posteljo: Evo, kaj so

BlackBerry in Google tesno sodelujeta, da določita nove standarde v varnosti podjetja za mobilne naprave za organizacije, ki uporabljajo naprave Android ™. Kaj so storili, prinaša BES12 v Android Lollipop, da bi zagotovili zaščito od konca do konca vseh naprav, nameščenih v poslovnem okolju.

BES12 zagotavlja nadzor nad razpoložljivostjo in uporabo naprav, aplikacij, dejavnosti in kritičnih podatkov ter ključne podatke zaklene tako na napravi kot tudi v tranzitu. Z varnimi delovnimi prostori v napravah Android,

To je, kako se zavrtite, ko tisto, kar ponujate, potrebujejo vsi ostali. Šifriranje in varnost BlackBerryja ostajata v industriji drug drugemu. Zdaj lahko uporabniki Android Lollipop razvijajo občutljivo korporativno delo na svojih napravah.

Medtem ko nekateri mediji poročajo o tej pojavnosti, kot je Google vrže BlackBerry v življenjsko dobo. Po mojem mnenju, če Googlu nima ničesar pridobiti, tega pogovora sploh ne bi imeli. Morda je življenjska doba, toda tista, ki jo pridobi s pristojnostjo. Gotovo ni bilo vrženo v BlackBerry. Google niso filantropi.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here