Google Assistant zdaj razume dva jezika hkrati

Odlično je spremljati, kako je Google napredoval vse do leta 2018, ko je na njem predstavil neverjetne funkcije. Na tehnološki predstavitvi Internationale Funkausstellung (IFA), ki je bila nedavno potekala v Berlinu, je podjetje napovedalo novo funkcijo za pomoč pri Googlu Asistenti - dvojezični.

To pomeni, da lahko nastavite, katera dva jezika, ki jih želite, da Google Assistant v interakciji z vami in od takrat samodejno prepozna, od katerih od njih govorite in se z njo odzove. Privzeti jezik GA je bil angleščina, zdaj pa lahko GA nastavite, da razume in odgovori na kateri koli od naslednjih jezikov: angleščini, francoščini, španščini, italijanščini in japonščini.

Google Asistent je navidezni pomočnik, ki ga poganja umetna inteligenca in ga razvija Google, ki je na voljo na večini mobilnih in pametnih naprav.

To je velika stvar. V preteklosti so morali uporabniki izbrati eno samo jezikovno nastavitev za Asistenta, tj. En jezik, a zdaj lahko identificirajo kateri od dveh jezikov, ki jih nastavite, razlagajo poizvedbo in odgovorijo z ustreznim jezikovnim odzivom, ne da bi se morali dotakniti nastavitve.

Moram reči, da sem zelo navdušen nad tem, kar je storil Google. To je korak v smeri uresničevanja tega, kar je bilo napovedano v februarju o tem, da bi bila GA večjezična, in rekel bi, da so tam na pol poti. Rim ni bil točno zgrajen v enem dnevu; prav?

V objavi v spletu je Google pojasnil, da "to, čeprav to ni bilo preprosto, ni bilo uspešno. Dejansko je bilo to večletno prizadevanje, ki je vključevalo reševanje številnih težavnih problemov. "

To bi lahko tudi pomenilo, da bodo kmalu podprli trije glavni jeziki v Nigeriji - Yoruba, Igbo in Hausa. Lahko si predstavljam, da se mama pogovarja z njenim telefonom.

Prav tako se glasi: Google Home je predrag za vas? Poskusite Google Home Mini

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here