Zbogom, Zain

Izjavil sem čim dlje, v upanju, da bi Zain Nigeria ponovno razmišljala o nekaterih svojih storitvah.

Ne; Nisem zahteval preveč. Potrebovali so le stabilne mobilne internetne storitve. Ker je to leto 2009, sem tudi želel, da je internetna povezava visoka hitrost. GPRS je dober. EDGE je hitrejši. 3G ni slab. Toda v letu 2009, nič manj kot 3, 5G povezave ne izpolnjujejo pogoje visoke hitrosti.

Pred kratkim me je uradnik Zain potrdil, da sta 3G in 3.5G na voljo (uradno) le na plačilnih karticah. Preveč časa je poskušal prepričati, da bi preselil svojo linijo v pogodbeni paket. Ampak vem bolje. Nekajkrat sem imel prste na palicah. Poznam tudi druge, ki imajo preveč.

Ampak sem bil pripravljen ostati z Zainom na svoji predplačniški platformi. Vidite, da imam internetno povezavo na visoki hitrosti v pisarni in doma, tako da sem lahko prenašal GPRS ali EDGE, ko sem prišel ven in nazaj.

Nenadoma je Zain internet odšel v bunkerje. Toleriranje GPRS / EDGE je bila ena stvar. Toleriranje GPRS / EDGE, ki ni delovalo, je bilo ... dobro ... dobite sliko.

"Dayo in drugi, ki me dobro poznajo, se sprašujejo, zakaj sem dolgo ostala z Zainom. Vedo, da običajno nimam težav, ki spreminjajo mojo linijo. Preganja jih. Tudi mene je zmedla.

Končno sem dal zjutraj. Nisem ga več mogel nositi. Sem dobil SIM iz druge mreže. Ko sem šel v novo SIM, je bil 3G / 3.5G internet pripravljen in čakal. Moja Xperia X1 je preprosto povezala po načrtih, da bi prenesla moja e-poštna sporočila. Kakšno blaženost!

Prepričan sem, da Zain dela za nekatere ljudi - morda ljudje, ki si želijo nič več kot samo glas in SMS; ljudje, ki niso tako v mobilni internet; in ljudi, ki ne potrebujejo visoke hitrosti povezave.

Prav tako se glasi: 0-160 km / h za 4, 9 sekunde: Porsche 918 Spyder

Mobilni internet je primarno na mojem seznamu. Sledi SMS. Glas je zadnji. Da; Jaz sem navaden. Dobrodošli v moj svet.

Ne; Nisem tako naiven, da mislim, da z novim omrežjem ne bom imel nobenih težav. V Nigeriji je to želja. Ampak vsaj, karkoli že moram prenašati, zdaj imam hitri internet na poti. Vsaj takrat, ko deluje .

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here