Dobro je cenovno ugodno: 9 Plus Eden razlogov za nakup TECNO L9 Plus

Ali ste kot jaz, ki išče pametni telefon za nakup na trgu, ki uravnoveša stroške in vrednost? Potem, kmalu za začetek TECNO L9 Plus je vaša najboljša stava, ko uradno zadet na trg v nekaj tednih.

TECNO L9 Plus je čudovito oblikovan pametni telefon, ki bo zlahka dosegel vaše potrebe pametnega telefona. Poleg tega, da so cenovno dostopni, tu je še deset razlogov, zakaj imamo radi L9 Plus in mislimo, da bi morali kupiti:

  1. Visoka zmogljivost - L9 Plus je izjemno zmogljiv. Z veliko 5000-milimetrsko vgrajeno baterijo lahko L9 Plus brez težav predvaja več kot 30 ur predvajanja videoposnetkov, 200-urno predvajanje glasbe, 40 ur klicev in 24 ur igranja iger. Po obsežni uporabi lahko L9 Plus traja 3 zaporedne dni.
  2. Smart Touch (Odklepanje prstnih odtisov z enim dotikom, slikanje z enim dotikom) - TECNO L9 Plus je vse o pametnih konceptih in modelih. S samo enim dotikom lahko L9 Plus samodejno interpretira vaš prstni odtis in odklene vaš telefon v delčku sekunde. In s pametnim enim dotikom, fotografiranje je prav tako spontano kot ta zanimiv trenutek, ki ga nameravate ujeti.
  3. Super-Fast Charging Technology - Ali ste v naglici, da zapustite hišo in želite polniti telefon le nekaj minut? Z L9 Plus polnjenje ne traja večno. S pametnim telefonom, ki je priključen samo 30 minut, lahko v svoji napravi pridobite do 40%. L9 Plus zaračunava 60% hitreje kot L8 in 300% hitreje kot iPhone 7 Plus.
  4. Enkraten način za varčevanje z energijo na dotik - TECNO L9 Plus ne ponuja le zmogljive kapacitete akumulatorja 5000mAh, temveč tudi namenski gumb za varčevanje z energijo. Z enim dotikom lahko podaljšate življenjsko dobo baterije več ur po vsakem polnjenju.
  5. Lepota v simetriji - TECNO L9 Plus je zelo lep in bo dopolnjeval vaš plavut. Kljub temu, da ohrani masivno baterijo, naprava še vedno tehta le 180 g, je debela manj kot 4, 5 mm in nosi 6, 0-palčni zaslon na svoji površini. L9 Plus je eleganten in prihaja v treh lepih barvah - modri, zlati in sivi.
  6. 6.0 "HD velik zaslon - s tehnologijo TECNO L9 Plus lahko doživite večpredstavnostne vsebine na popolnoma nov način. S 6.0-palčnim HD-kristalno čistim zaslonom je L9 Plus idealen za gledanje videoposnetkov, igranje iger in prinašanje živih barvnih slik.
  7. Prijeten kovinski videz - Gone so dneve plastičnih prevlečenih telefonov, ki bi po nekaj dneh nakupa omogočili, da bo vaš cenjeni izdelek videti poceni. L9 Plus ima razkošen kovinski videz, ki ščiti napravo pred razpokami, oznakami in fizičnim obrabo.
  8. Android 7.0 Nougat - z novim Android Nougatom lahko uživate v napredni varnosti, vključno z brezhibnimi posodobitvami, šifriranjem na podlagi datotek in hitrejšimi predstavitvami aplikacij. Z aplikacijo Nougat lahko istočasno upravljate dve aplikaciji, krmilite podatke, prestavite podokno za obvestila in pustite, da telefon spi, tako da ga preprosto spustite v žep.
  9. Odklepanje prstnih odtisov Smart Touch - ustvarite lahko dodaten sloj varnosti, ki bo onemogočil vsiljivce na L9 Plus. Skener za prstne odtise je lepo nameščen na hrbtni strani naprave in z enim samim dotikom se bo odklenil v bliskavici oči.
  10. Zmogljivost OTG-polnjenja - L9 Plus lahko uporabljate za polnjenje drugih naprav. Zanimivo je, da je velikost akumulatorja še bolj primerna za uporabo kot električna baterija za druge pametne telefone.
Preberite tudi: TECNO L9 Plus - Specifikacije telefona


Tam imaš. Obstaja še nekaj funkcij, ki jih ponujajo te naprave, kot so pametne kretnje itd., Vendar so zgornje najbolj omenjene. L9 Plus je zagotovo naprava, ki jo je močno upoštevati pri nakupu naslednje naprave. Oglejte si specifikacije naprave.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here