Dobri fantje ali slabi fantje: kaj želijo ženske?

Pred nekaj meseci sem bil v družbi prijateljev, ko se je ena od njih, gospa, nasmehnila in mi rekla: "Yomi, gospod. Tako nežno, da ga nobena ženska ne želi. «Vsi smo se smejali. Prijatelji pa navsezadnje rečejo najhujše stvari. Toda natančno sem vedela, kaj je mislila.

Prejšnji vikend sem klepetal z drugim prijateljem o knjigah in filmih. V času naše razprave sem omenil, da nisem velik ljubitelj romanskih filmov in romanov. Odgovorila je: "Tough guy, uhn?" Seveda, nisem trden fant (ali pa živim v zanikanju). Odgovoril sem, da sem lahko čudna mešanica mnogih stvari. Njen odziv je vključeval to:

"Ampak veš, da ženske komaj navdušujejo fantje. Mi radi težke fantje / slabe dečke nekakšne znake. "

Natančno je povedala, kaj je moj prijatelj rekel več mesecev nazaj. Besede so bile drugačne. Resnično mislim, da sta ta slaba stvar dve strani: dame, ki dobijo slabe dečke, prav tako trpijo. Škoda prihaja po ceni . In potem se pritožujejo in žalijo. Kateri pogosto me vpraša: "Kaj želijo ženske?"

Še vedno pa bi morda prišla do dame. Prav? Pogosto govorimo različne jezike, zato storimo to. Ali lahko gospe tukaj natančno povedo, kaj pomenijo, ko pravijo, da imajo raje težak fant / slabega fanta? Če obstajajo še nekateri potrjeni težki fantje in slabi otroci, ki jih lahko preberete, vas prosimo, da si delite v komentarju. Let's tango!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here