GloMobile napolnite - Pravite ali uničite svoj svet?


Ali ste kdaj kupili kartico za ponovno polnjenje mobilnih telefonov in med tem, ko ste jo opraskali, da bi odkrili PIN-številko za letenje, naleteli na težave? Imaš? Awesome! Nisi sam. To je bilo včasih pogost pojav na skoraj vseh mobilnih omrežjih v preteklosti. K sreči, mnogi od njih so se obrnili na to vprašanje in vam ni treba pristopiti k praskanju vaše kartice z »strašljivim vznemirjenjem«, ker je nekdo izrazil svoj morbiden strah, da včeraj ne bo praskal Glo.

Da; Glo. GloMobile je verjetno zadnji od dinozavrov GSM, ki odpravlja slabo kakovost svojih kartic za polnjenje. Prijatelj je včeraj izrazil svoje izkušnje s praskanjem kartic Glo za polnjenje in skoraj vsi, ki so se odzvali na njene pritožbe, so se strinjali, da imajo Glo najslabše kakovostne kartice za polnjenje v industriji. Strinjam se. Imam vse štiri GSM omrežne kartice, in praska Glo kartice je najbolj travmatično doživetje serije. Pravzaprav, vsakič, ko kupim kartico Glo za polnjenje, prosim prodajalca, naj vljudno pomaga pri praskanju. Vidiš, potrebuje spretnosti. Na žalost jih nimam.

Tukaj so vzorci tega, kar ljudje govorijo o karticah Glo za polnjenje:

Najslabšo kartico za ponovno polnjenje. Nagrada gre v -> Glo Nigeria! Neverjetno, kako ne morejo vlagati v boljši tiskalnik. Panel je grozen.

- Kathleen Ndongmo (@KathleenNdongmo) 9. 9. 2012

@huberteke @kathleenndongmo U so prav pri tem. Naredil sem več napak, ki praskam GLO kartice in pokličejo klicni center za odpravo napak

- Samuel Imoisili (@imoisilis) 9. 9. 2012

Delil bom nedavno osebno izkušnjo.

Samo ta teden sem se mudil in kupil kartico N500, ne da bi si ga opraskal v mojem imenu. Prepričan sem, da veste, kako je zgodba šla. Sem končal s poškodovano kartico in nisem mogel ugotoviti PIN-ja za letenje. Moral sem poklicati osebno nego. K sreči imam dostop do posebne vrstice za "visoke stranke v omrežju" in sem prišel na eno številčnico (ali kdo še vedno preči preko 121?). Vložil sem pritožbo in prosil sem za serijsko številko poškodovane kartice in številke PIN, ki sem jih videl. Moja vrstica je bila kasneje pripisana vrednosti v času oddajanja.

Prav tako se glasi: Meizu M6S je prvi telefon Meizu z zaslonom 18: 9 FullView

Lepa služba za pomoč strankam. Težava se je odpravila. Kljub temu, kakšen bi bil strošek Glo, da bi ustvaril boljše kartice za polnjenje in rezervne stranke ritualno travmo, ki izhaja iz poskušanja praskanja teh kart z »strašljivim vznemirjenjem«?

Prek tebe, Glo. Vem, da vaši otroci preberejo ta blog. Zagotavljam vam, da ste sami izgubili številne stranke. Naš BP naj nikoli ne bi smel iti gor kadarkoli želimo dopolnjevati naše predplačilne linije Glo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here