Nova spletna stran Globacoma

Telekomunikacijski gigant Globacom je postavil nov dizajn za svojo spletno stran. Še vedno je isti naslov www.gloworld.com . Dobro izgleda s prefinjenimi prehodi in meniji. Poleg tega si lahko ogledate vse znane obraze iz Nollywooda in pokažejo biz (na splošno imenujejo Glo ambasadore ). Vendar pa gre za deset korakov nazaj v smislu zagotavljanja informacij o izdelkih in storitvah podjetja.

Kako retro lahko stvari dobijo?

Nič več informacij o tarifah, promosih, storitvah z dodano vrednostjo - za kupce ni nobenih koristnih informacij. Samo dolgočasna korporativna preja. Plus, vsakemu obiskovalcu je zdaj rečeno, da nas kontaktira, klik na kontaktno stran pa vsebuje telefonsko številko, e-poštni naslov in sedež podjetja.

V redu, imajo namensko stran za pomoč strankam, ki pravi: " prosimo, da nam pokličete na 121 ali 200 ali preprosto pošljite e-pošto na [email protected] ". Da, na srečo pa najdete stran » Poišči trgovino «, v kateri so navedene vse prodajne točke podjetja Gloworld.

Ampak bistvo je še vedno, da ne dobite nič iz te spletne strani, poleg nadaljnjih navodil, da se obrabite, da poskušate izvedeti nekaj tako enostavno kot razpoložljive glasovne, SMS in podatkovne načrte v njihovem omrežju. Življenje je preprosto postalo lažje za naročnike Glo . Brez heca.

Oprostite, toda ob obisku spletnega mesta želimo imeti dostop do informacij o "vse" (na primer na spletnem mestu MTN, na Zainovi spletni strani, na spletnem mestu Etisalata, na spletni strani Visafona in na starem spletnem mestu Glo!), Ne da bi da neuspešno kličete številko (nihče v pisarni tukaj ni uspel preseči na 121 v več kot 6 mesecih), ali pa pošljete e-poštno sporočilo, na katerega se ne bo odzvalo ali se odpeljalo na otok Viktorijo ali na drugo oddaljeno lokacijo. Kaj so mislili ti fantje?

Prav tako se glasi: Tukaj je seznam bistvenih iPhone apps in iger

Nekdo v Glo HQ je prepričan vodstvo, da je to, kar Glo potrebuje, da ignorira svoje stranke in namesto tega cilja na druga podjetja. Ta nova zasnova je poslovanje med podjetji. Stranka ni na voljo.

Slaba ideja. Zelo, zelo slaba ideja. Glo, lahko narediš bolje od tega.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here