Glo zmanjšuje podatke in glasovne tarife?

Po poročilu novice, ki ga je Daily Trust 30. junija objavil, je Globacom preko svojega glavnega operativnega operaterja, g. Mohameda Jameela, napovedal, da bodo septembra prenehali cene internetne povezave.

V istem dihu je dejal, da bi znižali stopnjo klica "z ali brez privolitve drugih operaterjev v državi". To naj bi bilo mogoče omogočiti z dokončanjem optičnega omrežja Globacoma po vsej državi.

Če se to zgodi, sem prepričan, da ga bo javnost pozdravila z odprtimi rokami. Upamo le, da kakovost storitev ne bo ogrožena.

Skoraj sem skeptičen glede trditev, da se cene internetnih povezav zrušijo, saj medijem ni bilo omenjeno sredstvo, s katerim bi bilo dostavljeno. Kaj je smisel uvajanja poceni obrestnih mer, ko boste morali plačati ogromno vsoto, recimo o N25 - 30, 000 (tukaj sem samo ugibati) za nakup opreme in registracijo?

Če Glo ni spremenil načinov, lahko operater GSM uvaja tudi nekatere stroge ukrepe, preden se lahko prijavite. Če bodo zmanjšali glasovne stopnje brez privolitve drugih omrežij, ali to pomeni, da bodo subvencionirale stopnje medsebojne povezanosti in jim bo NCC dodelila zagon? Več vprašanj kot odgovorov!

V celoti, smo (nestrpno?) Počakajte na vrnitev.

Poročilo je na voljo tukaj.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here