Glo uvaja tarifni načrt "brez pogojev" ... Ponuja 25k na sekundo

Globacom je uvedel še eno revolucionarno fazo v telekomunikacijskih storitvah z uvedbo ponudbe, ki velja za najboljšo ponudbo v telekomunikacijski industriji v državi. Nacionalni operater je dejal, da bodo njegovi naročniki zdaj plačali samo 25 kubo na sekundo za klice v katerem koli omrežju v Nigeriji.

Družba je dejala, kaj naredi nov načrt edinstven, je, da je brez plačil najemnine, skritih stroškov in pogojev.

Globacomov glavni operativni direktor Mohamed Jameel, ki je govoril na lansiranju v Lagosu v New Infinitu, novi "tarifni načrt brez tarif", ki ponuja 25 kubo sekunde za klice v katero koli omrežje po vsej državi. V načrtu ni pogojev, skritih stroškov ali najemnin. Z njim sta izvršni direktor, človeški viri, Adewale Sangowawa in veleposlanik Glo ter igralka Nollywood Chioma Chukwuka-Akpotha.

Za razliko od drugih tarif na trgu je zaračunavanje 25 kubo na sekundo pavšalni znesek, ki velja za vse lokalne klice ne glede na to, v katerem omrežju se kliče ali čas dneva ali v katerem delu države izvira klic.

Novi paket omogoča tudi naročnikom, da pokličejo eno posebno številko s samo 2 kobo na sekundo. Zanimivo je, da se dnevno ali mesečno najemnino ne zaračunavajo zelo poceni. Naročnik pa ima možnost registriranja 5 številk Glo, ki jih lahko pokliče na 18 kobo na sekundo. Spet je registracija brezplačna in ni najemnine.

Poleg neverjetnih tarif Glo ponuja tudi do 20-odstotni bonus na doplačila naročnikov. N500 polnjenje privlači 10-odstotni bonus, medtem ko bo N1000 polnjenje strankam zagotovil 15-odstotni bonusni čas. Po drugi strani pa ponovitev N5, 000 daje kupcu 20% bonusa.

Prav tako se glasi: Nokia Series 30+, Series 40 in Asha še ne gredo stran

Glo ponuja tudi brezplačne nočne klice od 12. do ponedeljek do 5. ure. Naročniki naj bi v preteklem tednu porabili do letališkega časa N200, da bi lahko brezplačne nočne klice v naslednjih 7 dneh.

Glavni izvršni direktor skupine Globacom Mohamed Jameel je na tiskovni konferenci, ki je potekala v četrtek v Lagosu, objavila neverjetne ponudbe. Dejal je, da je novi tarifni paket zasnovan tako, da naročnikom ponudi resnično vrednost za svoj denar, tako da zagotovi, da tisto, kar vidijo, dobijo, brez kakršnih koli skritih stroškov ali pogojev, ki so pogosto predmet drobnega tiskanja in s tem pozicioniranje Glo kot najboljšega ponudnika storitev na trgu.

"Ponujamo nov tarifni načrt, ki daje stranki najvišjo vrednost. Zaračunali vam bomo 25 kobo od prve sekunde do zadnje sekunde. Konkurenčne tarife bodisi zaračunavajo mesečne dnevne najemnine ali zaračunajo višje v prvih 60 sekundah in spustijo cene za naslednje sekunde. Ko pravilne izračune opravite in dodate plačilo za najem ali razmislite o bremenitvi za prvih 60 sekund, boste ugotovili, da takšne tarife niso tako privlačne, kot so videti.

"Toda z novo ponudbo Glo naročnik dobi resničen in razumljiv plačilni načrt. Na primer, medtem ko naročnik Glo plača N15 za prvo minuto klica v omrežju in zunaj nje, druga omrežja zaračunavajo med N24 in N30 za klice v omrežju ter med N30 in N36 za klice, ki se širijo izven omrežja, "je dejal Jameel.

Preberite tudi: Nokia N9 - prvi pametni telefon na dotik občutljivega na svetu

Družba Glo GCOO je pojasnila, da tudi v primeru, ko druga omrežja od druge minute spustijo svojo tarifo, najnižja obremenitev za najem ali prvo minuto odpravi morebitne prihranke, ki jih je morda kupil. "To lahko ponazorimo s 3-minutnim ali 5-minutnim klicem v omrežju Glo, za katero naročnik plača N45 ali N75. Enako trajanje klica v drugih omrežjih bo zaračunano med N60 in N104 ter med N90 in N174, odvisno od operaterja. Glo zato ponuja veliko boljšo vrednost kot katero koli drugo omrežje, je potrdil Jameel.

Prav tako je navedel, da so najboljša ponudba na trgu kot posebna paketa Glo posebna številka 2k na sekundo in paket družine in prijatelji - 5 številk na 18 kobo na sekundo, vsi pa imajo najemnine in pogoje, povezane z ugodnostmi.

Dodal je, da bi družba nadaljevala z dolgoletno tradicijo vodenja predvodnikov inovativnih storitev in cenovno ugodnih cen v telekomunikacijski industriji.

Jameel je opozoril, da je bil kot nigerijsko podjetje Globacom zavezan, da bi najboljšim ponudil Nigerijcem vrednost in ceno. "Glo bo ostala katalizator za zagotavljanje vrednosti v industriji, " zaključuje Jameel.

Razprava o tem razvoju na forumih: Glo uvaja tarifni načrt "brez pogojev" ....

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here