Glo najavlja prvo omrežje 4G LTE v Nigeriji

Sporočilo za javnost iz Globacoma:
Globacom je v torek, 11. januarja, prižgal drugo pot v državi, ko je začela prvo omrežje 4G LTE v Nigeriji. Long Term Evolution (LTE) je revolucionarna četrta generacija mobilne tehnologije, ki izboljšuje hitrost prenosa podatkov, ki zagotavlja neizravnane izkušnje mobilnega širokopasovnega dostopa in največjo hitrost in zanesljivost podatkov.

LTE je naslednji korak od 3, 5G in hitrega paketnega dostopa (HSPA) za mnoge uporabnike, ne samo tiste na tehnološki krivulji GSM, temveč tudi za druge, kot so CDMA in WiMAX, ter je nagrajena, da ponudi čudovito 4G izkušnjo za potrošnikov.

Predstavlja nepredstavljivo priložnost, da hitro prenese hitrost podatkov, ki presegajo 100Mb / s vzpenjače in 50Mb / s navzdolnjo povezavo. Kot tak bo revolucionirala uporabo osredotočenih aplikacij za podatke, videoposnetke visoke ločljivosti, premostitev HD-Video, interaktivno večigralsko igranje, E-zdravje itd.

Globacomov glavni operativni direktor, g. Mohamed Jameel, (srednji), ki je govoril ob uvedbi Glo 4G LTE v Lagosu 11. januarja. V njem sodeluje glavni tehnični direktor (Engineering) Globacom, Peter Schubert in veleposlanik Glo Uche Jombo.

Uveljavljeni glavni operativni direktor skupine Globacom, g. Mohamed Jameel, je povedal novinarjem, da čeprav bi ljudje že lahko brskali po internetu ali pošiljali e-pošto s pomočjo sistemov HSPA in pošiljali ali prejemali video ali glasbo z G telefoni, bi izkušnje z LTE biti še boljši.

"Nadalje bo izboljšal zahtevnejše aplikacije, kot so interaktivna TV, mobilna video blogging, napredne igre ali profesionalne storitve, omogočajo več Nigerijcev, da so na vrhu svoje igre in s tem vodijo svoj svet", je dodal.

"Za naše naročnike LTE ponuja ključne prednosti zmogljivosti in zmogljivosti", je dejal in dodal, da s svojo hitrostjo in zanesljivostjo LTE več kot katera koli druga tehnologija že izpolnjuje ključne zahteve 4G. Izrazil je srečo, da je Globacom vodil pot pri uvajanju nove transformacijske izkušnje v Nigeriji, saj "smo bili vedno v ospredju zagotavljanja orodij za poslovni uspeh Nigerijcev".

Prav tako se glasi: delite svoje izkušnje s telefonskimi klici na phablet

4G-LTE je zasnovan tako, da je kompatibilen z GSM in HSPA, vključuje Multiple In Multiple Out (MIMO) v kombinaciji z večkratnim dostopom do ortogonalnega frekvenčnega odseka (OFDMA) v navzgornji povezavi in ​​enim nosilcem FDMA v uplinku, ki zagotavlja visoko raven spektralne učinkovitost in hitrost prenosa podatkov za končne uporabnike, ki presegajo 100 Mb / s. Prav tako je podprta z velikimi izboljšavami zmogljivosti in zmanjšanjem zamude.

Globacom GCOO je dejal, da je bilo na svetu več kot 24 omrežij, ki so že prilagodile in začele 4G-LTE omrežja po vsem svetu. "To je najsodobnejša tehnologija in sedaj bomo z najnovejšo 4G-LTE brezžično širokopasovno povezavo z Glo 1 in potem preostalim svetom povezali zahtevne poslovne uporabnike in visoke uporabnike podatkov, " je dejal. Nadalje je dejal, da je podjetje proaktivno pri izpolnjevanju mobilnih širokopasovnih potreb svoje naraščajoče naročniške baze. "Ker rast podatkovne odvisnosti in aplikacij raste, bi potreba po zagotavljanju večjih hitrosti na brezžičnem omrežju še naprej rasla", je dejal Jameel.

Razkril je, da bo do leta 2012 približno 1, 8 milijarde ljudi po vsem svetu imelo dostop do širokopasovnih storitev in da bi bilo skoraj dve tretjini tega števila mobilnih potrošnikov širokopasovnega dostopa, ki bi jih lahko uporabljali omrežja LTE (Long Term Evolution). Dejal je, da je Globacom zavezan, da bo v Nigerijo prinesel vse najnovejše in najboljše tehnologije na svetu.

G. Jameel je spomnil, da je Globacom vodil svojo pot pri uvajanju vrhunske tehnologije in storitev v Nigeriji. Med novostmi, ki jih je Globacom uveljavil, so pionirske storitve Per Second, Multimedia Messaging (MMS), Magic Plus, Glo Direct, Glo Mobile Internet, Glo Fleetmanager, M-Banking, Glo Mobile Office, Africhat, Glo Foneplas. superiorno omrežje 2.5G pri uvajanju. Družba je tudi uvedla Blackberry v Nigerijo že dolgo, preden so se drugi začeli pridružiti vlaku in enako pionirsko tržišče 3.5G v državi.

Preberite tudi: TECNO Phantom 6 Specifikacije & Cena

Vir

Nadgradnja:

Ta domnevna 4G LTE se je izkazala kot prevara. Omrežje Glo 4G ni šlo v živo šele oktobra 2016. - Urednik

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here