Daj oči svojim odmikom

Ena od glavnih problemov uporabe SmartPhone kot ALMOST popolne zamenjave za prenosni računalnik je velikost zaslona - in s podaljškom - velikost / čitljivost prikazanih znakov. Nekatere aplikacije prepoznajo to težavo z možnostjo izbire velikosti pisave kot neprijetno velikega, kot želite. Navsezadnje so vaše oči!

Ni mogoče (še), da povečate velikost zaslona brez ustreznega povečanja celotne velikosti / obod vaše mobilne naprave (drsniki delno naslovijo to, na račun debeline telefona).

Tudi - če so vse enake, večja je velikost zaslona, ​​večja je poraba baterije.

Če bi gledali na majhne znake, bi bilo neprijetno (in verjetno imajo dolgotrajne naporne učinke na oči, zdravniki oči bi vedeli bolje!).

Eden od načinov, kako sem se lotil te težave (ko sem uporabil Symbian 60 različico 3 - Twister Nokia 3250), je bila z uporabo aplikacije Psiloc Font Manager. Ta aplikacija vam omogoča, da določite tip stila in velikost pisave znakov v telefonu. To se naredi na ravni sistemov, tako da so izbrane tako značilnosti pisave - veljajo za vse aplikacije na tem telefonu.

Problem je, da ima Psiloc Font Mnager različico s60v5, vendar se mi zdi, da ne deluje dobro.

Iskal sem nekaj časa za nadomestno aplikacijo za S60V5. Nedavno sem naletel na aplikacijo, ki zelo dobro opravlja to funkcijo - brez težav.

To se imenuje "Font Zoomer". Kot starejša šola "Psiloc Font Manager", vam omogoča, da nastavite velikost pisave na celotnem sistemu in vrsto znakov ter dodatno preglednost znakov.

Preberite tudi: Specifikacije Motorola Nexus 6

Pisava Zoomer je na voljo za plačano aplikacijo v trgovini Ovi za 3, 89 USD. Preskusna različica je na voljo z nekaj omejitvami (samo 3 različici pisave so na voljo ...)

Tukaj lahko prenesete tudi "Font Zoomer". Če imate v lasti telefon Symbian 60 različice 3 / različice 5, poskusite to (imam - to je DOBRO!) In dajte svojim slabim očesom odmik od teh majhnih črk.

Zdaj, imam dober razlog za uporabo Opera Mini6 več. Drobne pisave (tudi če so nastavljene na največje) - so vedno bile bolečine v očesih (tudi vratu).

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here