Daj mi ploščo in se znebite zaslona na dotik

Pregledovanje Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro je bilo zabavno, vendar je spet povzročilo dosledno motnjo naprav na dotik.

Od Samsung Jet do HTC Touch Pro2 in drugih do te majhne powerhorse, uporabnost naprav na dotik občutek trpi zaradi tega.


Če ste nekoč uporabljali napravo na dotik, bi morali biti sposobni prepoznati situacijo, v kateri se želite pomikati po seznamu stikov, zaslon pa se prikaže kot napravo. Naslednja stvar, ki jo poznate, pokličete ven.

Včasih sem moral nekajkrat ponoviti poskus - da, frustrirajuće - preden sem se pomaknil do stika ali pogovora ali mesta na spletni strani, ki jo hočem.

Ironično so kapacitivni prikazi najhujši krivci zaradi njihove večje občutljivosti.

Ta vrsta ovira za uporabnost je eden od razlogov, zakaj še vedno želim, da se ne dotikajo naprav. Predloženi scenariji se preprosto NIKOLI ne zgodi z napravami brez dotika.

Dobra rešitev za to težavo bi bila za vključitev naprav za usmerjanje strojne opreme na naprave na dotik. Ampak obstajajo tisti, ki pravijo, da bi pokvaril videz teh naprav. Čiste plošče na dotik so samo seksi, so nam povedali.

No, dajte mi ploščo vsak dan, vendar se znebite zaslona na dotik.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here