Gionee M3 Review: Kraljica je pustila za sabo

Obvestilo o Gionee M3 je prineslo veselje in navdušenje od oboževalcev Gionee, še posebej samega sebe. V času izpustitve je bila odlična nadgradnja na Gionee M2, ki združuje vse funkcije, ki jih ni imela, s še večjo baterijo.

Potem se je nenadoma zgodilo življenje, umrlo je fanfare. Nikoli nismo slišali o tej napravi. Redko sem videl, kdorkoli ga uporablja. Z veseljem je prišla mobilnost in smo jo preskusili. Torej, kaj je z Gionee M3? Zakaj ga ni prodal? Zakaj ni bilo priljubljeno? Ta pregled bo poskušal spraviti te um preveč vprašanih vprašanj.

Če pogledamo njegove ključne značilnosti, imamo:

  • 5, 0 - palčni HD IPS LCD zaslon s 720 × 1280 slikovnimi pikami (294 PPI)
  • Android KitKat 4.4.2 nadgradljiv na Lollipop 5.0
  • Chipset MediaTek MT6582 s procesorjem QAUD-Core 1.3GHz in 1 GB RAM-a.
  • 8 MP kamere z avtomatskim ostrenjem z LED bliskavico, število pikslov 3264 x 2448 pik.
  • 2 MP-sprednja kamera, s številom točk 1200 x 1600.
  • Porazdeljeno 8 GB notranjega pomnilnika (3 GB za aplikacije, 3, 3 GB za shranjevanje)
  • Dual SIM podpora, Oba Micro-SIM, 3G preklopljiva.
  • Nepreklicna baterija 5000 mAh,

Glavne pomanjkljivosti

  • Razdeljen notranji pomnilnik.
  • Nepreklicna baterija.

Oglejte si podrobne specifikacije Gionee M3, kot tudi naše Gionee M3 Hands on in Unboxing.

Strojna oprema in oblikovanje

Gionee M3 je narejen iz polikarbonatnega materiala z boljšo obliko, obliko in estetsko boljšim od predhodnika. Robovi so večji in gladko krivijo v ohišje zadnjega pokrova.

Priključek za slušalke je na vrhu z glasbenimi gumbi in gumbom za napajanje na levi strani. Vrata microUSB in primarni mikrofon najdete na spodnjem koncu telefona. Akumulator 5000 mAh je zapečaten in ne odstranljiv, čeprav morate odpreti zadnji pokrov, da vstavite SIM in pomnilniške kartice.

Preberite tudi: Windows Office Mobile 2010 je zdaj na voljo za naprave WM 6.5

Programska oprema in prikaz

Telefon je priložen Android KitKat 4.4.2, od koder je uporabljen uporabniški vmesnik Amigo. Koža ima veliko aplikacij po meri in prilagoditev, ki odlično opravljajo. Po prvem zagonu se je posodobitev OTA pojavila z nekaj popravki hroščev.

Gionee M3 je mogoče posodobiti na Lollipop, mislil, da si morate prenesti potrebne datoteke ločeno in flash.

Ta telefon ima 5-palčni zaslon z ločljivostjo HD 720 x 1280. Zaslon je jasen in oster z velikimi koti gledanja, čeprav morate brskati po svetlosti, da lahko udobno berete pod sončno svetlobo.

Kamera

Kamera tukaj se nekoliko izboljša nad svojim predhodnikom. Na slikah, posnetih v zaprtih prostorih, so manjše zrna. Poglej primerjavo z Gionee M2.

Sprednja kamera tukaj prav tako uživa v večji svetlobi s svetlimi in jasnimi samozavesti.

Multimedija

To je en čudovit aspekt Gionee M3. Upravljanje z multimedijskimi aplikacijami je vrhunsko. Predvajanje glasbe je ostro in glasno. Založni avdio in video predvajalniki so resnično dobri, morda vam ne bo treba namestiti drugih nadomestnih možnosti. Video predvajalnik nas je posebej navdušil s svojo najmanjšo funkcijo predvajanja, ki vam omogoča, da med gledanjem videoposnetkov naredite druge stvari.

Večopravilnost / uspešnost
Gionee M3 ima quad-core procesor s frekvenco 1, 3 GHz z 1 GB RAM-a, ki deluje precej dobro. Aplikacije se izvajajo enako, kot bi bilo, večopravilnost je tisto, kar bi pričakovali od naprave z 1 GB pomnilnika. Spodaj so prikazi zaslona testov Antuntu Benchmark in Quadrant.

Življenjska doba baterije

Tu je še en sladek del. S to napravo ste blagoslovljeni s 5000 mAh dobrega! Kateri lahko traja 3 ali več dni uporabe svetlobe.

Prav tako se glasi: Zgodba o TECNO Telecomu in njegovem vzponu v Afriki

Vgradili smo 2 SIM kartice, stabilno 3G, s kombinacijo 5 ur vročih točk in 4 ure predvajanja filma in dosegli 26 ur, preden je baterija končno odstopila. Oglejte si posnetek zaslona (manj kot 7 ur spanca).

Če preklopite na EDGE ali vklopite način varčevanja z energijo, boste dobili dodatne dni uporabe.

Razno

Gionee M3 prihaja z nekaj gesta nadzora. Klicna jasnost je gladka in slišna. USB OTG deluje, preizkušen kabel in deluje gladko. Vgrajeno notranjo shrambo je porazdeljena, kar je žalostno. 3 GB za namestitev aplikacij in približno 3, 3 GB za datoteke.

Končne besede

Gionee M3 se počuti, da je ta sladka, dobro obnašana piščanca, ki jo moški ne spregledajo pri odločitvi o poroki. Življenje je bilo nepošteno z njo in so jo spregledali. Njegova lepa oblikovana, skoraj popolna naprava. Življenje se je zgodilo, hitrost inovacij je prehitela dobre stvari, ki jih je prinesla na mizo.

Poleg particioniranega pomnilnika ni več mogoče držati proti tej napravi, situaciji pa ne pomagajo konkurenčne naprave z 2 GB RAM-a in popolnoma ločenim pomnilnikom.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here