Pridobivanje telefona za mobilni dostop do interneta

Obstaja širok izbor naprav, primernih za bogatejše internetne izkušnje. Tukaj so dejavniki, ki jih morate upoštevati pri pridobivanju naprave za mobilni dostop do interneta:

1. Velikost zaslona: večji zaslon, toliko bolje bo vaša izkušnja brskanja.

2. Vnos besedila: Telefoni s polno tipkovnico QWERTY ali zaslonom na dotik običajno omogočajo boljšo izkušnjo brskanja po internetu. To pa ne pomeni, da ne morete brskati po telefonih z običajno mobilno tipkovnico.

3. Zmogljivost podatkov: v teh dneh najmanjša zmogljivost podatkov, ki jo mora imeti vaš telefon, je GPRS. Če ima EDGE; še bolje. Če ima 3G (UMTS); super.

4. Brskalnik: v teh dneh je standardni telefonski brskalnik WAP 2.0 ali XHTML. Ne skrbite s telefoni WAP 1.1 in WAP 1.2, saj so ti izdelki v veliki meri zastareli. Brskalniki WAP 2.0 / XHTML vam omogočajo, da brskate po straneh WAP in nekompleksnih spletnih straneh, drugi pa vas omejijo na strani WAP.

5. Java (J2ME): Prepričajte se, da boste dobili telefon, ki ima dobro funkcionalnost Java. Zakaj? Torej, ne glede na zmožnosti vgrajenega brskalnika vašega telefona, lahko vedno znova obrnete na Opera Mini, če in kje necesarry. Opera Mini je lahko živahno na več načinov - na področjih hitrega in znižanja stroškov (še posebej, če plačate z bajti).

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here