Vstop v skupino mobilnikov BlackBerry Messenger

Ni več novic, da se v skupini Mobility BBM in okoli njega dogaja kar nekaj vznemirjenja. Zaradi tega redno upravitelj skupine prejme zahteve za članstvo. Toda v zadnjem času se zdi, da so nekateri od tistih, ki se trudijo vstopiti, razočarani. Tukaj je primer tega izraženega:

@dsunmade @ mister_mobility dejansko je bila dosežena omejitev d grp, zato je težko stisniti eno. Ali bom vedel, kdaj je reža

- Ogho Nicole (@AdNikky) 2. oktober 2012

Kaj je odgovorno za to težavo pri pridobivanju?

Skupine BlackBerry Messenger imajo omejitev za članstvo v 30 osebah. Ko je ta meja dosežena, je treba ustvariti drugo skupino za vsakogar, ki se želi pridružiti. Težava je v tem, da med prvotno skupino in vsemi naslednjimi ali med dvema različnima skupinama ni možne nobene interakcije. Prvotna skupina mobilnosti BBM je bila hitro napolnjena, zato so nove zahteve pomenile, da je bilo treba ustvariti drugo skupino - izolirano od prvega.

Kot taki, ko se novi člani znajdejo v novi skupini brez dostopa do originalnih ključnih aktivnih članov in navdušenja, se jim odvrača. Ponavadi novi člani ne morejo razmnoževati navdušenja in barve izvirne skupine, tako da nova skupina izgine. To se je zgodilo vsakokrat do sedaj, cikel pa se nadaljuje in tako naprej. Novi člani pridejo, postanejo v novo skupino, se razočarani, ker je vsa akcija v osrednji skupini in se odcepi.

Preberite tudi: Morda sem našel najboljšo aplikacijo Instagram za BlackBerry 10

Na koncu je administrator ustavil dodajanje novih članov, razen če je v prvotni skupini prostora. Veš, nekoč neko časa se nekdo ustavi z uporabo BlackBerryja (preveri sam v ogledalu) in obstaja odprta reža za novega člana, ki ga je treba dodati. To pomeni, da je postalo lažje preiti skozi oko igle kot pa vstopiti v skupino BBM BBM.

Če imamo posameznika ali peščico, ki je pripravljen dati zahtevano energijo, da bi mobilnost BBM Group 2 postala živa in uspevna, se obrnite na Admin @AdNikky ali po elektronski pošti na mobilnost AT mobility.com.ng in vi lahko postanejo stvari tekoče. Dokler ne bomo dobili takšne zaveze drugi skupini, bomo morali počakati, da RIM poveča omejitve članstva v skupini ali nekdo odstrani iz skupine 1, da bi dodali nove člane.

Ampak potem, zakaj je mobilizacija BBM Group privlačna, je trenutna ekskluzivnost, ki jo zdi, da jo obkrožajo? Samo morda.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here