Pridobivanje pomoči s seznama

In Lupita je oblečena 150.000 dolarjev. To samo potrjuje, da stvari lahko narobe kadarkoli in kjer koli, ne glede na to, kako ste previdni. To velja za načrte, obljube in celo resolucije, ki smo jih sprejeli. Kar lahko storimo, je, da se v letu 2015 trudimo, da bi bili boljši ljudje.

Tukaj je seznam majhnih stvari, ki jih lahko narediš, da bi bila boljša oseba:

  1. Vsak dan se zbudite z obnovljeno željo po tem, da se stvari opravijo eno naenkrat, čeprav ste zatekani z znojem zaradi odsotnosti svetlobe pred nočjo.
  2. Naučite se nove veščine, čeprav niste prepričani, ali je dejstvo, da je vaše pisanje nesmiselno, mogoče šteti za spretnost (mimogrede, ljudje plačajo, da bi dobili kaligrafijo)
  3. Delite nekaj dobrega za tiste okoli sebe, tudi če to pomeni, da stopite na zavore 10 sekund, da bi to Range Rover Sport dobili pred vašo dented Toyota Corolla stari model od poti nazaj.
  4. Bodite mirni in ne dovolite, da bi se vaš jezik zmešal pri tem neumnem vozniku, ki se ni spomnil nenadnega dežja, ki je padel ponoči, in je tako na vas pritekala vodo, ko ste na poti na delo.
  5. Bodite najboljši, če ste lahko in popolnoma neupoštevajte svojega šefa, ki uporablja katero koli in vsako priložnost, da vam poveste, kako slabo je to pismo, ki ste ga napisali, medtem ko navedete stvari, ki vam niso bile narejene pravočasno za zaprtje dela.
  6. Ponudite, da kupite kosilo za kolega, ki ga preprosto ne morete pomagati, ampak biti popolnoma in nemočno ljubosumen, ker izgleda, kot da imajo vse.
  7. Nasmeh za nobenega razloga, ampak zaradi tega, ker izgleda dobro in popolnoma samozavesten.
Preberite tudi: Implikacije partnerstva Google Android One z Infinixom

Če želite več nasvetov za življenje, kot je ta, prenesite My2015app in se naročite na enega od mesečnih načrtov, ki so bili ustvarjeni samo, da bi vam pomagali postati boljša oseba v letu 2015.

  • Z uporabo te kode * 123 * 4 * 2 * 1 # dobite N2, 015 mesečni načrt, ki je sestavljen iz 100 nacionalnih min + 100 državnih SMS + 300MB.
  • Mesečna ponudba paketnih podatkov, ki je sestavljena iz 2015MB @ N2, 015. Pridobite to tako, da pokličete * 123 * 4 * 3 * 1 #

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here