Pridobite storitve za spletne skrbnike / družabne medije po nizki mesečni naročnini

Ali morate spletno mesto vzdrževati in posodabljati mesečno, vendar si ne morete privoščiti spletnega skrbnika s polnim delovnim časom? Morda potrebujete nekoga, da postane vašo spletno mesto prijazno do mobilne naprave, obvladuje posodobitve programske opreme, objavi novo vsebino in pomaga pri tehničnih težavah.

Ali potrebujete svoje izdelke in storitve, ki se potiskajo preko socialnih medijev, vendar si ne morejo privoščiti namenskega osebja za polni delovni čas?

Kaj dela ekipa MOBILITY za vas, skrbi za tehnične stvari, zato se lahko osredotočite na vaše podjetje. Vsak dan vam olajšamo, da vsak dan udarimo v tla.

Lahko vam oddajajo vse vaše spletne strani za razvoj in vzdrževanje, kot tudi upravljanje socialnih medijev za nas, za nizko mesečno plačilo (del, kaj bi stalo, da najem namenskega osebja).

Če želite začeti, nam pošljite pošto na: [email protected] nam sporočite svojo spletno stran in potrebe socialnih medijev. Imamo pokrit. Ne pozabite, nam pošljite to e-poštno sporočilo zdaj: [email protected]

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here