Najdi najnovejše novice v Nigriji na vašem mobilnem telefonu

NaijaPapers je preprosta aplikacija za Android, ki deluje kot agregator novic, da vam lahko na enem mestu preberete najnovejše novice v Nigeriji. V bistvu je iz novic iz nigerijskih časopisov izvlekel za porabo v pametnih telefonih Android.

V Android Marketu se v uvodu glasi:

Bodite v stiku s trenutnimi zadevami v Nigeriji.

Naija Papers ponuja uporabnikom Android-a dostop do aktualnih novic v nigerijskih časopisih.

Aplikacija je zelo preprosta. Ob začetku tega dogodka vam predstavljajo časopise iz najnovejših novic v Nigeriji, med njimi: PM News, Vanguard, Niger Delta Standard, Guardian in Daily Trust.

Na dnu vsake strani so na voljo štiri (4) navigacijske gumbe, ki vam omogočajo, da se vrnete domov, eno stran nazaj, eno stran naprej in zadnjo stran.

Kako deluje NaijaPapers

Dotaknite se naslova novic in prebrati je treba omejen odlomek z možnostjo, da kliknete povezavo do celotne novice na spletni strani časopisa. Rekel sem, "bi", ker včasih deluje in v drugih primerih dobiš sporočilo, kot je "članek ni mogoče izvleči" ali "Žal nam je, da niste našli iskane strani. Poskusite znova pozneje ali se vrnite v aplikacijo HOME ".

Ne glede na občasne kolcanje ima aplikacija visok faktor koristnosti, čeprav je vsem uporabnikom dostopen samo novice v naslovu in nič več. To je dober način, da ostanejo v zanki trenutnih zadev. Sumim, da ga bom veliko uporabljal.

Hmmm ... Zanima me, če lahko razvijalec dodaja mobilnost Nigerija v katalog virov novic ...

Preberite tudi: MOBILNOST 101: Če BBM preneha delati na proračunskem telefonu Android

NaijaPapers je na voljo na trgu Android Market in je brezplačna. Obstaja veliko drugih aplikacij za branje novic iz nigerijskih časopisov. Če želite prenesti NaijaPapers ali katerokoli drugo v Trgovino Play, kliknite TUKAJ.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here