Dobite boljšo življenjsko dobo baterije na vašem pametnem telefonu

Sodobni uporabniki pametnih telefonov potrebujejo večje, svetlejše in bolj jasne zaslone ter zmogljivejše procesorje, ki uporabljajo vmesnike za uporabnike tekočin in dolg seznam funkcij. Poleg tega želimo, da naši telefoni ostanejo povezani z našimi e-poštnimi strežniki in socialnimi omrežji 24-urno, in prek 3G širokopasovnega omrežja.

Čeprav so bile želje uporabnikov glede strojne opreme in lastnosti podeljene, na žalost tehnologija akumulatorja ne spremlja hitrosti razvoja zaslonov, procesorjev in drugih funkcij.

Kot taka je internet zamrznil s pritožbami o "crappy" življenjski dobi lastnikov naprav, kot so 3GS, HD2, Nexus One, Satio in podobno.

Toda kaj smo pričakovali? Vse zgoraj navedene naprave in drugi v svojem kampu - vključno z mojim N900 - imajo najmanj 600 MHz procesorje in živahen 3, 2-palčni zaslon. Dodajte vedno povezave 3G ali Wifi, in imate recept za relativno krajša obdobja moči.

Sodobni uporabniki pametnega telefona preprosto ne morejo jesti svoje torte in jih imajo. Vsaj dokler se ne pojavi nekaj revolucionarnih baterijskih tehnologij.

V tem času mi dovolite, da rečem, da življenjska doba akumulatorja na teh napravah res ni tako "crappy", ker večina pritožnikov želi, da verjamete. Večina jih je dejansko sposobna trajati še dlje, tudi pod zmerno do močno uporabo.

Na primer, prebral sem pritožbo uporabnika pametnega telefona o tem, kako ne more dobiti 6-8 ur iz ene od najsodobnejših mobilnih telefonov. Toda z malo znanja in senzibilnosti bi zlahka dobil 20-30 ur.

Veliko krat, ljudje, ki se pritožujejo na grozno življenjsko dobo baterije na svojih napravah, to počnejo od točke nevednosti. Z nekaj nasveti lahko uporabniki pametnih telefonov zlahka dobijo dodatnih 10-12 ur naboja iz svojih naprav.

Prav tako se glasi: Nepričakovana dogaja: moj Samsung Galaxy Note Pro 12.2 3G dobi Lollipop

Neverjetno, kajne? Zdaj, ko imam vašo pozornost, tu je nekaj nasvetov za boljše baterije od vaših sijočih novih pametnih igrač.

Akumulator polnite vsaj 6 do 10 ur prvič
Yup, ko prvič napolnite telefon, ga hranite priključeno na omrežje od 6 do 10 ur na odseku. Prezrite, da je obvestilo »Polna baterija«, ki ga dobite po 2 ali 3 urah. Baterija NI polna, zato jo hranite. Zaupaj mi.

Če ne boste dali vaši bateriji to začetno podaljšano polnjenje, bo trajalo dlje, da doseže svoj potencial - ali pa nikoli ne bo. Ko se navadi, da ni tako popolnoma napolnjena, ostalo je zgodovina ...

Baterijo nekajkrat prekucite od izpraznitve do polnjenja
Za prvih nekaj ciklov polnjenja vašega pametnega telefona pustite, da se baterija popolnoma izprazni, dokler se telefon ne zaustavi. Vklopite in nato takoj vklopite polnilnik, dokler ni popolnoma napolnjen. Spet ignoriraj to obvestilo "Battery Full". Za polnjenje polnite še dodatnih 30-45 minut.

Nato ponovite ta postopek približno enkrat na teden ali več, da dosežete največjo možno porabo.

Če ne potrebujete aplikacije, ki se izvaja v ozadju, jo zaprite
Nerodnost je narediti stvari samo zato, ker lahko. Preprosto zato, ker lahko vaš super pametni ali mobilni računalnik hkrati izvaja 60 aplikacij, ne pomeni, da bi morali. Več aplikacij, ki jih zapustite v ozadju, več bo trajalo življenjsko dobo baterije.

Moj avto lahko naredi 180 km / uro udobno, toda nikoli nisem uspeval, ker razumem posledice. Njegovo imenovano modrost. Če pa nekega dne oboroženi roparji za menoj in imam avtocesto, stavite ... Do takrat lebdim pri največ 100 km / h.

Prav tako se glasi: Asus ZenBook 3 Deluxe: Udoben prenosni računalnik

Zmanjšajte razpored sinhronizacije podatkov
Oglejte si še druge aplikacije, ki se samodejno povežejo z internetom in ugotovite, ali jih res potrebujete za pogosto povezavo.

Ali res potrebujete vaš bralnik RSS za osvežitev vsakih 30 minut? Če ti viri niso povezani z delom, moraš živeti. Še enkrat, z vsemi hrupom o PUSH e-pošti, ali res potrebujete vaš e-poštni naslov, da boste v napravo prišli v realnem času? Še enkrat, razen v zvezi z delom, spremenite urnik sinhronizacije. Mnogokrat je v redu 1 ura. Za veliko ljudi, je tudi enkrat na dan razpored je v redu.

Kaj pa tiste aplikacije za družabno omrežje - Facebook, Twitter, et al? Ali res moraš vedeti, kaj je nekdo na pol poti po vsem svetu imel samo za večerjo? Takoj zdaj?

Če ne potrebujete širokopasovnih hitrosti, držite 2G in izklopite Wifi
Vedite, da ne potrebujete 3G hitrosti ves čas. Nekateri od vas imajo dostop do interneta v pisarni. Kaj potrebujete vedno - za 3G? Izklopite ga, ko ga ne potrebujete, ali pa aplikacijo za avtomatiziranje preklapljanja omrežja.

Wifi je tudi eden od največjih moči prašičev, zato pazite na to kot jastreb. Izklopi, ko ni potreben.

Če ni potrebno, izklopite GPS
Enostavno: če ga ne uporabljate, ga izklopite.

Zmanjšanje osvetlitve ozadja
Prikaz sodobnih (še posebej na dotik) pametnih telefonov je ogromen porabnik energije. Kot tak, s svetlostjo, nastavljeno na najvišjo možnost, pomeni, da se baterija izprazni veliko hitreje. Če ne potrebujete osvetlitve zaslona zaslona, ​​jo zavrtite do nekaj zarez in uživajte v nekaj dodatnih urah na telefonu.

Prosimo, preberite tudi: Kako tiskati z iPhone prek AirPrinta

Preverite, ali je začetni zaslon / namizje
Več pripomočkov, ki jih uporabljate na vašem začetnem zaslonu, večja poraba porabi, še zlasti s pripomočki, ki se pogosto osvežujejo, da bi se lahko posodabljali.

Tudi nekatere od teh aplikacij za začetni zaslon, npr. Sense na napravi HTC in Timescape na napravah Sony Ericsson, so med drugim velike ogrevalne naprave. Onemogočite jih (ali jih zamenjajte) in morda boste presenečeni nad številom dodatnih ur baterije, ki jih dobite na pametnem telefonu.

Zaključek
Ste opazili, da tudi ljudje, ki vozijo SUV, čim bolj preprečijo slabe odseke ceste? In misliti, da so bili SUV zgrajeni za reševanje težkih terenov, kajne?

Bottomline, določite svojo baterijo, še posebej s prvim parom polnjenja. Po tem, bodite razumni z vašo mobilno uporabo. Samo zato, ker so sodobni pametni telefoni vsestranski, ne pomeni, da jih morate ves čas polniti s polno močjo.

PS : Če vse ostane neuspešno, dobite najboljši pametni telefon za baterije, ki je na voljo - nekaj z veliko baterijo. Nekateri od nas ne želijo izklopiti polovice funkcij naših telefonov, da bi lahko prišli čez dan. Na trgu dobite najboljši pametni akumulator.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here