Pridobite 30 MB brezplačnih podatkov mesečno z Etisalatovim novim Easylife 3.0

Etisalat Nigerija zdaj ponuja naročnikom BREZPLAČNI 1 MB podatkov dnevno o novem načrtu EasyLife 3.0. Novi načrt vam omogoča tudi klicanje v vsa omrežja v Nigeriji, ZDA, Združenem kraljestvu, Kanadi, Indiji in na Kitajskem s hitrostjo 20k na sekundo. Za to storitev je dnevno plačilo dnevnice N5. Skupaj bo preprost življenjski 3.0 naročnik dobil 30 Mb brezplačnih podatkov v enem mesecu za brskanje iz svojih mobilnih telefonov.

Tukaj je promo video za EasyLife 3.0:

Glavni komercialni uradnik v Etisalatu Nigerija, Wael Ammar, je dejal, da je Easylife 3.0 uveden, da bi spodbudil povečano mobilno uporabo podatkov s strani kupcev v omrežju "super hitro 3, 75 G HSPA + širokopasovnega omrežja."

Etisalat je tudi znižal pristojbino za dostop na Homezone 2.0 od N10 do N5 na dan, zdaj pa daje tudi 1 MB brezplačne podatke in klice na 20 kibo na sekundo za vsa omrežja in 5 mednarodnih držav. Enake brezplačne podatkovne in glasovne tarife so bile razširjene na naročnike Easycliq, ko se prijavijo na Cliq za dan. Poleg teh ugodnosti bodo novi naročniki omrežja Etisalat dobivali 30% vseh svojih polnjenj nazaj po prvih 30 dneh v omrežju, ko bodo registrirali svoje SIM kartice.

Etisalat je lansiral Easylife v letu 2010 in znižal svoje tarife na 25kobo na sekundo za dnevno nadomestilo za N20. Uvedba Easylife je tlakovana pot za cenovno ugodne GSM tarife v Nigeriji, poleg številnih drugih prvakov.

EasyLife 3.0 v povzetku

  • 20k, da pokličete kogarkoli, kadarkoli v ZDA (mobilna in fiksna linija), UK (fiksna linija), Kanada, Kitajska in Indija
  • 20k, da pokličete kogarkoli, kadar koli v katerem koli omrežju kjer koli v 9ja
  • 1 MB vreden brezplačnega brskanja na dan
  • 30% za vsa naročila v 30 dneh za nove stranke, da pokličejo vsa omrežja
  • dnevni dostop: samo N5
Prav tako se glasi: vprašanje aplikacij in storitev za Ubuntuphones

Če se želite naročiti na Easylife 3.0, pokličite * 420 * 1 #.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here