Geneza, poglavje ena

Začelo se je kot otroška domišljija. Toda za razliko od fantastičnih fantazij v otroštvu je ta ostala. In obtičal kot obsedenost.

Njegovo ustanovitev je bila zgrajena s stripi, ki jih je požrl in zbral kot otroka. On je preprosto hranil na teh materialih, graditi svetovnega pogleda na super junaka v svetu, ki potrebuje varčevanje.

Vsakodnevno, v času odmorov v šoli, je ukvarjal s samostojnim stripom na šolskih vratih in tekel skozi razpoložljive naslove. Vsak dan je večino svojih kosilnic zamenjal za en naslov ali drugega. Nova izdaja starega stripa. Ali prva izdaja novega naslova na trgu.

Skočil je v zgradbe in se boril z zdravnikom Octopusom, Sandmanom in mnogimi drugimi s SpiderManom, z Luphorjem je premagal Super Manja in policijske nočne uličice Gotham Cityja ob temačnem krstašu Batmanu.

Vedel je, da ni imel možnosti, da bi bil Super človek, razen če bi bil - neznan sam - tujec. On je fantastično pomagal zgraditi prvi jedrski reaktor v Nigeriji. Upajmo, nekaj bi šlo dovolj narobe, da bi ga preoblikoval v nekaj kože v Hulk. Ne glede na to, je globoko fantaziral, da bi zgradil super obleko, kot Iron Man's.

Da; Iron Man je bil kul. Način hlajenja kot večina drugih možnosti. Kot Batman Iron Man ni bil proizvod nesreče. Oba sta imela skupne teme, da so ustvarjali zelo inteligentne misli.

To se mu je veliko pritožilo. Ljubil ga je ustvariti. Kable, kovine, tkanine, plastika, steklo in drugi materiali so se inteligentno združili, da bi ustvarili nekaj, kar je delovalo. To je bil njegov največji poziv.

Preberite tudi: Samorazredni pametni telefoni so končno resničnost

Ta pritožba ni nikoli zapustila.

V srednji šoli je s strastjo premagal svoje sanje. Precej svojega žepnega denarja je porabil za tehnološke knjige, igrače avtomobilov in elektroniko kot za hrano. Danes je v šolski knjižnici preživel nešteto ur, pri čemer je vse prebral od lesa in kovinskih del do jedrske fizike in kemije.

On je bil doma rezbarijo kosov lesa, rezanje in lepljenje kosov kartona skupaj, in ekstrahiranje delovnih delov iz elektronskih predmetov, kot je bil s koncepti nevtrinov in pozitronov ali naprednega vesoljskega potovanja.

Z višjo srednjo šolo je vedel, katere kemikalije je treba mešati, da bi proizvedli različne stopnje izgorevanja za pogonske predmete. Eden od njegovih najljubših zabav na božiču je bil odkup ognjemetov in njihovo ponovno namestitev na svoje domače avtomobile in letala, jih osvetlil in jih gledal. In oni so šli!

No, če sem iskren, so njegove stvaritve na začetku najprej eksplodirale ali pa se začele požirati. Toda njegova vztrajnost se je izplačala. Zelo kmalu je dosegel čim več uspehov kot napake.

Kjer so ostali otroci videli čisto zabavo, je videl orodje. Videl je priložnosti. Manipuliral in zgradil. In vsako leto se je izboljšal. Pogosto predmet šale iz rednih šolskih in sosedskih nasilcev in prankstersk, je vse vzel v korak. Nikoli več ni preučeval.

Študiral je galaksije in globoke morje. Poznal je nebo in razpon solarnega sistema. Če bi se njegove sanje uresničile, bi potreboval vsa malo znanja o tem, kako je delal ta planet in kaj pričakovati. Nikoli prej ni bil otrok tako fiksiran na sanje, da postane super junak.

Preberite tudi: pridobite 1 brezplačno premijsko aplikacijo na dan s programom myAppFree

Nikoli prej ni bilo otrok sanjal, kako postati eden. Nikoli prej. Ne do njega. Toda v nasprotju z vsemi kvotami je imel.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here