Generacija Y - več pametnih telefonov; manj pametnih ljudi

Bilo je tri ure in še vedno nisem mogel najti svojega mobilnega telefona. V tem obdobju se mi je zdelo, da sem bil sam nemočen in neuporaben. Poskušal sem poklicati telefon, in potem sem se spomnil, da sem dal zasvojenost v načinu srečanja. Počutil sem se, da mi srce preskoči utrip. Ali sem jo pustil v taksi ali sem ga pustil doma. Začel sem imeti nekaj rahlega srčnega popuščanja, nato pa se je moja roka ščetala proti trdi površini BlackBerryja. Hvala bogu! Resnica je grenka, vendar sem moral priznati, da sem vezan na svoj mobilni telefon ... naredim te mobilne naprave.

Poskušal sem se pomiriti. Pomiri se? Kako je bilo to mogoče? Od rave pametnih telefonov sem razbremenil možgane in vse moje razmišljanje o svojih običajnih dolžnostih. Zapomnili so moje bančne račune, geslo za moj e-poštni račun, številko PIN za ATM in druge občutljive informacije je postala nepotrebna, zahvaljujoč aplikaciji za geslo. Tudi datumi rojstva in datum sestanka so tam shranjeni in v ustreznem času me bo opozoril moj dragi PA (moj pametni telefon).

Kot otrok sem bil zelo hiper. Nikoli ne bi mogel mirno ostati na enem mestu. Prepričan sem, da sem prevečkrat sramotil svojega očeta s svojimi pogostimi izlivi in ​​neobdelanimi trepetanjem, vendar so ti telefoni tako pametni, da so me uspeli zadržati na enem mestu. Zunanje študijske dejavnosti, kot so gledanje filmov, igranje Sudoku in drugih iger, reševanje uganka in celo branje stripov, ki so bili preizkušeni in dokazano omejujejo otroke, je mogoče storiti na majhni napravi. Oh! Oče bi moral živeti, da bi to videl.

Prav tako se glasi: Snap Inc., ustvarjalec Snapchat, datoteke za IPO, vredne 3 milijarde dolarjev

Gone so dnevi zapomnitve prestolnice Ruande in sedanjega predsednika ZN. Vredu, ja! Na telefonu imam čudovito aplikacijo Google. Ne želim si dati stresa. Celo kolega iz učenega poklica mi je priznal, kako je njegov pametni telefon prišel na reševanje, ko je imel primer za obrambo na sodišču. Ja, pojdite in sklepajte, da pametna ljudje gredo v izumrtje. Jaz bom celo dovolj velikodušen, da priznam, da je res, po vsem zakaj je to pametne telefone? Svoje delo na možganih smo prenesli na napravo, ki je vedno priročna. Kdo ne želi jasne glave? Vem, da ga hočem!

Naši starešine pravijo, da ta odnos ni poseben za mene. Prišlo je do posameznikov okoli mojega starostnega razreda. Pravijo nam generacijo Y. Pravijo tudi, da ni natančnega datuma, kdaj se Generation Y konča ali začne, vendar če ste bili rojeni nekje med sedemdesetih do začetka 2000-ih, potem spadate v to kategorijo.

Ampak počakaj oh! Zakaj se nanašate na nas kot Generation Y? Abeg pozabi generacijo Y; pokličite nas Generation pametne telefone ali še bolje Generation Mobile! Mimogrede, ne pozabite me spremljati na Cvrkutati. Moj ročaj je @ operaterji

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here