Generacija pametnih telefonov in neumnih ljudi

Gone so dnevi, ko so bili edini vir informacij enoklopedija ali slovar. S prihodom interneta je postalo zelo enostavno dobiti informacije takoj z najnovejšimi novicami le nekaj klikov stran.

To je večinoma prednost, saj smo sposobni biti bolj produktivni, posodobljeni in obveščeni, v nasprotju z dnevi, ko so bile stare enciklopedije najbližje določanju neznanih izrazov.

Žal, nevarnost povezovanja in nenehnega obveščanja je pameti. Sposobnost večkratnih nalog na internetu je bolj škodljiva za naš dolgoročni spomin.

Neprestani vlak, ki se imenuje internet, mešan s stalnimi posodobitvami iz socialnih omrežij in lomljenimi novicami, vas bo navadil, da posnamete informacije. Stalne in redne prekinitve učijo naše možgane, da se posadijo. Kot taka, večkrat smo zmešali trivialnost in opozarjamo na delovno mesto, ki se trudi, da bi se možgani skrili.

V internetu je to ogromno mesto, kjer praktično ni nobenih meja, zato bi morali uživati ​​v času brez povezave in uporabljati čas za branje več tradicionalnih blogov, kot so dejanske knjige :-), Uživajte!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here