Prikazane so karte Garmap Street

Člani skupine MobilityNigeria so bili na Opebi bazi JEJ Engineeringa, predstavnika države za Garmap for Mobile, navigacijske aplikacije z zemljevidi Nigerije. Yomi je napisal novico o uvedbi Garmap for Mobile v Nigeriji.

Eden od vrhuncev našega obiska je bil predstavitev navigacijske aplikacije na pametnem telefonu Symbian. Naši začetni vtisi o vlogi, ki temeljijo na majhnem času, ki smo ga preživeli, so dobri.

Najprej smo opazili, kako enostavno je, da aplikacija zažene in deluje na telefonu - odličen dodatek za aplikacijo.

Naslednja stvar, o kateri smo posebej navdušeni, je uporabniški vmesnik. Uporabniški vmesnik, za kratek čas, ki smo ga preživeli z aplikacijo, se je zdel intuitiven, vendar bomo na koncu dali našo dokončno razsodbo, potem ko jo bomo vzeli skozi korake v resnični uporabi. Ena stvar je zagotovo, Garmap for Mobile je dobil veliko sladkarij za oči.

Aplikacija je zaklenjena do našega položaja. Prav tako smo preizkusili točk za zanimanja (POI) o aplikaciji, in to brez stresa, identificiranje restavracij in hotelov na vseh območjih Opebi in Maryland.

Na tej točki je treba omeniti, da se je JEJ Engineering odločil, da Mobility Nigeria pošlje brezplačno kopijo svoje ulične predloge, ki jo bomo pregledali.

Povedati moram, da je ta gesta hvalevredna in veselimo se, da imajo več razvijalci aplikacij za mobilne naprave in proizvajalci izposodijo list JEJ Engineering / Garmap.

Naš pregled (s slikami in videoposnetki) se bo začel takoj, ko bomo dobili pregledno kopijo, ki nam je obljubil in ga postavil skozi svoje korake.

Prav tako se glasi: VLC za Android prenese novo posodobitev z izboljšavami

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here