Garmap za Mobile Impresses

Včeraj, sobota, je bil za mene grozen dan. Kot neuradni družinski voznik (moja ženska vozi tudi), je bila moja častna naloga, da nas vleče vse okoli Lagosa, od Ilupeju do Surulereja do Gbagade do Omole. Izgledal je kot obetaven dan.

Izgledalo je tudi kot dobra priložnost, da preizkusite priljubljeno mobilno navigacijsko aplikacijo Garmap for Mobile.

Je dostavil? Impresivno! Medtem ko sem bil seznanjen z večino krajev, v katerih smo šli včeraj, je to znanje pomagalo oceniti, kako natančen in natančen je Garmap. Verjemite mi, ko rečem, da Garmap zagotavlja natančne smeri.

Še bolje, sem opazil, da Garmap izračuna najbolj neposredne poti, ki jih čim bolj zadržujejo na glavnih cestah. Na ta način se je težko izgubiti. Če se narobe obrnete, Garmap ponovno izračuna pot in vam daje svež navodila, da pridete do cilja.

Poleg tega je bilo glasovno vodenje tako dobro, da nisem potreboval pogleda na zaslon telefona. Garmap je tako natančen, da daje navodila za izstop ali vstop v storitvene pasove na točki! Imeli smo okus tega nekajkrat ob cesti Ikorodu.

Bila je ena lokacija, kjer nisem imela dobrega razumevanja pri Surulereju, toda Garmap se je izkazal za učinkovitega in brez težav pilotiral skozi krožišča in stranske ulice. Vse kar sem moral storiti je, da vnesem naslov in iščem. Garmap nas je lepo pripeljal do našega cilja.

Moja žena, ki ni ravno oseba mobilne telefonije, je navdušena. Vsem je povedala, kako čudovito je ta vloga. Kot nekdo, ki se ukvarja s trženjem za svoje delodajalce, meni, da je Garmap za mobilne naprave nujna za tiste, ki so nenehno na poti. Strinjam se. Oh, in ona že želi zamenjati svoj dumbphone s pametnim telefonom S60, da lahko uporablja Garmap.

Preberite tudi: Kako narediti Airtel modem hitrejši [humor]

Mimogrede, Alireta odda brezplačno aplikacijo Garmap for Mobile (popolna licenca), če jih kupite s pametnim telefonom S60 ali Windows Mobile. Pokličite 08084391076, če je zanima. Alireta Mobile je dostavna služba in bo vaš naročilo dostavila v vaš dom ali pisarno istega dne ali v 24 urah, odvisno od časa, na katerega ste oddali naročilo.

Iskanje interesnih točk tudi dobro deluje. V vlogi vam je predstavljen seznam takih točk, ki so blizu vas - in to lahko vključuje tudi tiste, ki so od vas oddaljene 500 km.

Če morate redno najti pot okoli Lagosa in drugih večjih mest v Nigeriji, je moje mnenje, da ne morete narobe z Garmapom za mobilne naprave.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here