Galaxy X je lahko prvi zložljivi pametni telefon Samsung

Zdi se, da Samsung dela na nečem neverjetnem. Govorica mlin pravi, da bi Samsung lahko sprostil svoj dolgo pričakovan zložljiv pametni telefon kmalu. Družba bo verjetno prodajala zložljiv pametni telefon kot Galaxy X.

Uporabnik Twitterja je odkril blagovno znamko na spletu. Oseba je objavila posnetek posnetka zaslona, ​​ki prikazuje ime Samsung Galaxy X; drugi posnetek je pokazal promocijsko znamko Galaxy X.

Veselimo se vas, Galaxy X pic.twitter.com/59axQ2mDcT

- Ice universe (@UniverseIce) 28. februarja 2017

Vendar pa vam svetujemo, da jih vzamete s ščepcem soli, saj jih je še treba preveriti.

Samsung je potisni za zložljiv pametni telefon

Samsung je najprej eksperimentiral z zložljivim zaslonom v letu 2011. Nato je podjetje razvilo zaslon AMOLED, ki ga je mogoče zložiti do 100.000 krat, ne da bi zapustili greben. Vendar pa je južnokorejsko podjetje imelo težave s proizvodnjo, kar je odložilo sproščanje prilagodljivega zaslona.

Samsung je vsekakor nadaljeval s konceptom, leta 2013 pa je prikazal še en prototip zložljivega telefona. To se je imenovalo Youm. Zaslon je bil izdelan iz tanke plastike in naj bi bil skoraj neprekinjen. Vendar to še nikoli ni doseglo trga.

V letu 2013 smo videli najboljšo stvar, Galaxy Round. Od takrat je Samsung izdal različne naprave z zakrivljenimi robovi, vključno z Galaxy Note Edge, vendar nobeden z zložljivim telefonom. Galaxy X je zadnji plenilec Samsung v zložljivo platno. In če so govorice resnične, bo to prvi Samsung zložljiv pametni telefon na trgu in bo na voljo za nakup pred koncem leta.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here