Celoten internet je zdaj na voljo za naročnike Zain Prepaid

Nisem prepričan, zakaj, ampak članki o Zain Mobile Internet so zelo priljubljeni na Mobility Nigeria. Pravzaprav sta zgornji dve postavki glede pogledov strani na tej spletni strani o Zain Mobile Internetu.

Morda je del razloga za njihovo priljubljenost mogoče pripisati neučinkovitosti polne internetne storitve v predplačniških vrsticah. Že dolgo, Zain Nigeria's uradna politika je, da je samo WAP na voljo predplačniško naročnikov. To pomeni, da pošte POP3 / IMAP ni mogoče uporabiti, aplikacije za takojšnje sporočanje med drugim ne bodo delovale. Glej: Od Celtela do Zaina; GPRS dodatno omejena, objavljena avgusta lani.

V preteklem letu sem pokazal, da z minimalnim tweakingom elektronska pošta (POP / IMAP) dejansko deluje na omrežju Zain (Zain Data deluje na telefonih za splet in e-pošto). Toda aplikacije za pomenke niso.

Prejšnjo soboto pa sem prejel SMS od Zaina, ki delno navaja:

Novo od Zaina! Brskanje po internetu, MMS in prenosi so zdaj možne na slušalki!

To mi je zvenelo, kot da je Zain ponovno premislil o svoji precej nazaj politiki omejevanja predplačanih vrstic samo za dostop do WAP-a. Včeraj sem imel nekaj prostega časa in se spravil v najbližjo trgovino Zain, kjer sem zahteval popolno internetno ponudbo.

Rekli so mi, da je sistem problematičen, vendar je tip, s katerim sem govoril, vseeno vzel podrobnosti. Prihajam domov okoli 5 ure. danes in nekaj minut kasneje sem v svoji napravi prejela konfiguracijo SMS. Shranil sem, si ogledal in videl polne internetne nastavitve.

V nekaj minutah sem klepetal z Yahoo Messengerjem preko Slick-a, preverjal moja sporočila in delal vse vrste stvari. Ni potez. Samo naravnost izven škatle.

Prav tako se glasi: Resnična policijska zgodba: prijatelj v stiski ...

Na moji lokaciji še ni EDGE niti 3G. Da; njena bruto. To je Lagos, kjer ima vsaka druga omrežja, ki podpirajo 3G, skoraj brezhibno pokritost.

Torej, to je uradno. Celoten internet je zdaj na voljo za predplačniške naročnike na omrežju Zain. Mimogrede, dobil sem še en SMS, ki sporoča, da je zdaj tudi storitev Blackberry za predplačniške naročnike.

Pojdite nazaj v center Zain in določite, da želite vključiti vso linijo internetne storitve. Potem lahko pozabite uporabiti proxy, da bi lahko brskali na vašem računalniku. Druga možnost je, da pošljete SMS v obliki "internet sonyericsson P910i" na 232, da se aktivira. Če ne deluje, se trudite.

Za tiste, ki bodo morda našli Zainove nastavitve internetne konfiguracije, so tukaj:

APN : internet.ng.zain.com
Uporabniško ime : internet
Geslo : internet
IP / Proxy : Nihče

Dobro, Zain. Pozno si, ampak hej, še vedno bomo vrgli dobrodošlico! In medtem ko smo pri tem, vas prosimo, da podaljšate EDGE in 3G pokritost.

Posodobitev: Uradna internetna rezervacija Zain: posodobitev


Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here