Odprava subvencij za porabo goriva: pričakujte, da boste plačali več

Naročniki telekomunikacij v Nigeriji so povedali, da pričakujejo, da bodo plačali več kot posledica nedavnega ukrepa za odstranitev subvencioniranja goriva.

Seveda, to je treba pričakovati.

Predsednik ALTON (Združenje licenčnih operaterjev telekomunikacij Nigerije) Gbenga Adebayo je to dejal:

"Razlog je, da čeprav je jedro naše moči proizvedeno z uporabo dizelskega goriva, so vse druge podporne storitve odvisne od PMS.

"Zato se s povečanjem stroškov PMS predvideva, da bo vplivala tudi na stroške poslovanja, kar pomeni, da bo vplivalo tudi na stroške omrežnih operacij."

Ta vrstica razmišljanja sem včeraj vnesla nekoga in on me je zaprl. Ampak to je preprost zdrav razum. Stroški vodenja katerega koli podjetja se preprosto povečajo, čeprav ta dejavnost ni neposredno odvisna od bencina.

Na primer, telekomunikacijski operaterji vozijo avtomobile, ki poganjajo bencin, in kupijo tudi na istem trgu, ki bo doživel spiralne stroške iz vseh kotov. Kako ne more vplivati ​​na njihovo delovanje?

bomo videli, kako se to igra. Ampak razmislite o tem: vsi dobički zadnjega leta v smislu tarifnih znižanj bodo kmalu izginili s to edinstveno dejanje zvezne vlade.

Povejte svoje, dragi prijatelji!

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here