Od operacijskega sistema Windows Phone nazaj na Windows Mobile?

Za tiste, ki morda niso dovolj stari, da se spomnimo, je bil mobilni operacijski sistem Microsoft nekdaj imenovan Windows Mobile. Bila je družina mobilnih operacijskih sistemov, ki jih je razvil Microsoft in napovedal leta 2007. Prešel je skozi vrsto preimenovanja, vendar je v najbolj zrelih oblikah vključeval Windows Mobile Professional za naprave na dotik (s stylus uporabo) in Windows Mobile Standard za nepotrne pametne telefone . Leta 2010 je Microsoft prekinil Windows Mobile in ga zamenjal s sistemom Windows Phone.

Novi Windows Phone je bil popolnoma odmaknjen od operacijskega sistema Windows Mobile in tako nezdružljiv.

V zadnjem času, v skladu s potezi proti univerzalnim aplikacijam, Microsoft želi združiti vse tri svoje platforme v operacijskem sistemu Windows 10. Poročila pravijo, da se mobilna različica operacijskega sistema Windows zdaj imenuje »Windows Mobile« in »Windows 10 Mobile "Znotraj podjetja Microsoft.

Ta novi "Windows Mobile" se nanaša na različico operacijskega sistema Windows 10, ki se bo izvajala na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih z operacijskim sistemom Windows. Vse je zelo zanimiv razvoj. Pogovor o prihodu v prihodnost. Microsoftovi univerzalni aps push zveni odlično in samo lahko počakate, da vidite, kako se izvaja.

Predogled operacijskega sistema Windows 10 za telefone se pričakuje do konca januarja 2015.


Oglas :

Dostava istega dne v Lagosu, ko kupite svoj pametni telefon iz trgovine Mobility za vsa naročila pred 12 uri vsak dan, od ponedeljka do petka. Pojdite zdaj!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here