Od surovih značilnosti do odlične izkušnje z uporabnikom: potrošniki glasujejo

Že vrsto let je bilo dovolj, da bi potrošniki lahko telefon naredili vse, vključno s čiščenjem kuhinjskega korita. Toda nekje vzdolž črte se je nekaj spremenilo.

Kaj se je spremenilo, so potrošniki začeli ceniti vrednost poliranega in uporabniku prijaznega vmesnika nad surovo močjo in lastnostmi. Od takrat glasujejo z denarjem.

Gone so bili dnevi, ko so telefoni preprosto prodali glede na to, kaj bi lahko storili. Zdi se, da je prišlo do premika paradigme, potrošniki pa pravijo, "Ni veliko o tem, kaj lahko telefon naredi, ampak kako prijetno je uporabljati telefon."

Če še vedno dvomite o tem, bi lahko iPhone naredil veliko manj, kot bi lahko večina telefonov v svojem nosilcu. Za glasno jokanje je manjkalo več funkcij, ki so jih milijoni uporabnic uporabili za podeljeno leto v letu. Zakaj bi kdo želel kupiti tak telefon?

Presenečenje! IPhone je prodal z neverjetno hitrostjo! Zakaj? Medtem ko ni bilo več standardnih funkcij, je uporabniška izkušnja na iPhoneu trenutno nič drugega, potrošniki pa glasujejo - s svojim denarjem.

Ne pozabite, da ta "pohabljen" naprava stane dvakrat toliko, kot mnogi drugi telefoni, ki ga izstrelijo v smislu surovih funkcij in zmogljivosti.

Ista zgodba se ponavlja v različnih stopnjah z Android, TouchWiz (Samsung) in TouchFLO 3D (HTC) ter v zadnjem času uporabniških vmesnikov S-Class (LG).

Gospe in gospodje, prihaja do uporabniškega vmesnika in revolucije uporabnikovih izkušenj. Geeksi lahko trdijo, da so specifikacije od vznemirja do sončnega zahoda, toda množični trg se zavzema za odlične uporabniške izkušnje za svoj denar.

Prav tako se glasi: nudimo neomejen internet, kot tudi dostop do Netflix - WiFi.com.ng

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here